DSF For skytter Indbydelser Kurser
Kurser
NROI Lv1 seminar
Skrevet af Michael Low   
Torsdag, 15. marts 2018 16:22

 

NROI Danmark afholder IROA Range Officer level 1 seminar i weekenden d. 28-29 april.  2018 klokken 08:00 - 18:00. Begge dage afholdes kurset på Hanebjerg Skyttecenter, Hanebjergvej 6, 3400 Hillerød.

Der er stadig ledige pladser. Så har du lyst til at være RO og kan honorere kravene, så skynd dig at skrive en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Skriv lidt om skydeerfaring indenfor IPSC, hvor lang tid og gerne antal matches du har skudt.

 

DVC

Michael Low

 
Mange licenskurser i kalenderen
Skrevet af Mads Peter Bach   
Tirsdag, 06. marts 2018 16:26

Der er nu endnu flere datoer for licenskurser i kalenderen, bl.a. A-licenskursus A18SJx som afholdes 7-8 april på Hanebjerg skyttecenter.

 
IROA RO level 1 seminar på Sjælland
Skrevet af Michael Low   
Onsdag, 07. februar 2018 17:11

NROI Danmark afholder IROA Range Officer level 1 seminar i weekenden d. 28-29 april.  2018 klokken 08:00 - 18:00. Begge dage afholdes kurset på Hanebjerg Skyttecenter, Hanebjergvej 6, 3400 Hillerød.

Kurset er åbent for alle IPSC-skytter med A+ licens og mindst 1 års matcherfaring uanset hvorfra i Danmark du kommer. Det kan du læse om her: Krav til RO

Når du har gennemført kurset får du tilladelse til at "time" andre IPSC skytter under træning, og kurset giver dig også udvidede muligheder for selvtræning.
Kurset vil give dig mulighed for at være Range Officer i NROI og er i øvrigt også en nødvendighed, hvis du på et tidspunkt vil ind i IROA.
Kurset gennemgår reglerne for pistol, riffel og hagl i IPSC skydning og giver desuden indblik i hvad det vil sige at arbejde som dommer på internationalt plan.

Læringsudbyttet stiger med antallet af deltagere, fordi kurset i høj grad bygger på kvalificeret dialog, så er du i tvivl om hvornår, så meld dig nu, hvor der kommer en flok topmotiverede deltagere. Minimumskravet til at opretholde sin status som RO er kun 6 point per år, hvilket kan opnås ved enten at være RO på tre minimatches per år eller to level 3 matches per år. Så alene i kraft af de mange minimatches, du alligevel deltager i hvert år, skal du ikke frygte for dette krav.

Kurset afholdes på dansk, men materialer og prøver er på engelsk.
Efter bestået kursus udleveres et dansk kursusdiplom.
På kurset vil der være frokost begge dage.

Undervisere på kurset er Claus Henneberg (DK) og Henrik Laursen (DK).

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte enten Michael Low på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , eller telefon 6131 0054

Tilmelding til kurser skal ske på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Du må gerne kort beskrive din IPSC-karriere. Antal matches og år du har beskæftiget dig med IPSC. Derefter modtager du en blanket til udfyldelse af dine data.
Sidste frist for tilmelding er d. 01.april, men tilmeld venligst så hurtigt, du kan!

Med venlig hilsen
NROI - Danmark

 
Licens til Steel Challenge
Skrevet af Mads Peter Bach   
Fredag, 10. november 2017 16:43

Hvis du går med tanken om at skyde Steel Challenge, så er der arrangeret et B-licens kursus i Dall (ved Aalborg), søndag den 10. december. Tilmelding via licensansøgning.

 
B-licenskursus
Skrevet af Claus Nørby Madsen   
Fredag, 30. juni 2017 13:50

DSF Distrikt København indbyder til B – Licenskursus
Steel Challenge – PPC

Lørdag d. 19. august 2017 kl. 09 – 15

Københavns Skyttecenter, Kalvebod

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 4
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates