DSF For skytter Stævneberetninger Hannover Cup 2006, 28. – 29. januar 2006
Hannover Cup 2006, 28. – 29. januar 2006
Skrevet af Tine Sødergren   
Fredag, 03. februar 2006 10:42
Så kom turen til Hannover Cup 2006 - en level II match som Frants varmt havde anbefalet.

Turen derned gik smertefrit – det var stort set lige ud af motorvejen. Indlogering på Pegasus Hotel, som ligger lige op ad skydebanen. Helt perfekt placering, gode værelser til en fornuftig pris og varm tysk imødekommenhed fra hotelbestyrersken.

Afsted til briefing lørdag formiddag i kælderen, hvor tyske og danske skytter var mødt op. Tyskerne har her helt perfekte banevilkår for IPSC skydning, men mange flere end de 55 tilmeldte kunne vi altså heller ikke være i opholdsrummet. Og så i gang med 2 dages skydning. I alt 10 stages, fordelt på 2 baneafsnit med primært korte og mellemlange afstande. Matchen var noget mere udfordrende end seneste level III match i Quickborn, men det blev det kun mere spændende af. Der var både speed shooting samt medium og long courses. En kombination af plates, poppere, dobbelte svingere og movere samt halve og kvarte skiver satte krav til temposkifte.

Weekenden igennem skød Lars rigtig godt og selvom han smed en stage slog han Petra Tutschke stort. Dejligt at se Lars rykke fra 2. pladsen i Quickborn til 1. pladsen i Hannover. Tillykke med det Lars! Frants og Steen havde nogle tekniske problemer i Open klassen og det blev derfor ikke den helt optimale match for dem. De sluttede alligevel rigtig pænt på henholdsvis en 2. og 11. plads. Peter var ikke fysisk fit for fight og havde nogle opstartsvanskeligheder, men havde altså nogle gode stages og endte på en 6. plads. Jeg var selv en smule spændt på at skulle skyde med Lars’ pistol med mere rekyl og var pænt nervøs på førstedagen over de mere tekniske stages, men det gik over al forventning. Endte på en samlet 9. plads og fik et par rosende ord af tyskerne med på vejen, så jeg har bare fået endnu mere blod på tanden. Se www.ipsc-bang.de/Aktuelles for flere resultater.

Vi forstår Frants’ anbefaling - ingen tvivl om at vi deltager i Hannover Cup igen næste år.


Tine Sødergren
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates