DSF For skytter Stævneberetninger Austral-Asian 3 Gun 2009
Austral-Asian 3 Gun 2009
Skrevet af Tim Andersen   
Søndag, 18. oktober 2009 19:37

Hej alle.

Efter en god flyvetur herned blev jeg modtaget i Manila af repræsentanter fra PPSA, der fik mig gennem tolden i dobbelt fart og ud til hotellet i Clark, 2 timers kørsel i silende regn.

Vel ankommet og udsovet til dagen efter startede vi på Hg delen, hv. 9 og 7 stages pr. dag. Det var en noget fugtig affære den første dag, så støvler var et must. Det var gode stages med forskellige muligheder i, en rigtig god match! Jeg skød pre-matchen med ´bl.s. Rd erne fra hhv. Kuwait, SydAfrika og Ioannis, RD fra Grækenland.

Så oprandt dagen for prematchen for Riffel. Nick bad mig aftenen i forvejen om jeg lige ville kigge ud og tage et kig på tingene. Fik Peter Munk og den græske RD med og op kl.0600.

Da vi ankom var der ikke meget på plads, ikke engang vand var der til rådighed, ikke ideelt til sarte nordboer i 30 fugtige grader...

Nå, efter 4 timers hårt arbejde fik vi matchen op at stå, og den kørte fint, omend lidt trægt, resten af dagen. Peter tog en tørn på en stage resten af dagen, og Ioannis og jeg skød et par stages som afslutning på dagen.I dag bød så på IPSC Assembly 2009. Vi fik et par nye regioner, herunder Ægypten og Kuwait.
2/3 IPSC target blev godkendt
Max 15 skud i magasinet i Prod. gik igennem
IPSC EM Hg 2010 i Serbien som planlagt, vi får slotallocation 1. januar næste år.

PPSA er vært ved en midddag nu til i aften, så slut for nu.

mvh
Tim

 

 

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates