DSF For skytter Stævneberetninger IPSC European Rifle Championship 2012 fortsat
IPSC European Rifle Championship 2012 fortsat
Skrevet af Ebbe Wolff   
Mandag, 30. Juli 2012 13:38

Vi gik på squad 14, og det skulle vise sig at være et super hyggeligt squad, med virkelig god stemning. Alle virkede som om de var her for at have det sjovt og skyde fornuftigt, og der var plads til alle.

Squad 14.

 


Jeg skød et ganske fornuftigt stævne, og er virkelig godt tilfreds med stagedesigns og sammensætningen af lange og korte mål. Desuden gav det udfordringer til alle, at målene på de 'hurtige' stages alle var minitargets. Så man skulle afveje hastighed og præcision nøje, for ikke at miste for mange point! Enkelte stages havde dog en tvilling, med meget få forskelle, men da de lå i forskellige areas og skulle skydes med dages mellemrum gjorde det ikke noget at kunne få en 'ommer', og skyde det samme stagedesign endnu en gang.

Varmen var lige i overkanten for os skandinaver, men med de opsatte solsejl og masser af væske til kroppen, klarede vi os igennem de fire dage uden de store problemer. Dag 3 bød på maveproblemer og hovedpine for mig, men dagen var heldigvis den mindst pointtunge, og jeg klarede mig igennem med skindet på næsen. Men det var nok dag 3 der kostede Top 10 placeringen....

 

/Ebbe

Halvdelen af de danske deltagere, Ebbe Wolff og Kim S. Nielsen.


Fotos: Ebbe Wolff

Red. note: Resultater fra IPSC European Rifle Championship 2012.

 

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates