DSF For skytter Stævneberetninger Debriefing af Rooster Mountain 2003
Debriefing af Rooster Mountain 2003
Skrevet af Per Bressendorff   
Tirsdag, 12. august 2003 14:14

”Af skade bliver man klog” og ”Man skal lære af sine fejl” (selv om det selvfølgelig er bedre at lære af andres).

Nu er det ikke sådan, at jeg umiddelbart synes at vi fik lavet særligt mange fejl under Rooster Mountain 2003, men alligevel var der ting som blev prøvet af som kan blive endnu bedre, og enkelte ting vi i hvert fald ikke skal gøre igen.

Med begyndende senilitet og generelt stress skal der ikke så meget til før disse dyrebare lærdomme løber ud i sandet. Derfor har vi i år aftalt et Rooster Mountain 2003 debrief på Hanebjerg den lørdag 23/8 kl. 14:00 (efter ICS matchen). Her kan vi tale om vores erfaringer og allerede nu sætte noget i gang så vi holder styr på forbedringsprocesserne til næste år.

I princippet er alle velkomne til mødet. ”I princippet” skal forstås således at ”retten til at beklage sig” optjener man gennem sit eget arbejde og indsats. Har man ikke optjent den ret, giver vi gerne kredit! Det vil sige at hvis man gerne vil kommentere eventuelle fejl og mangler – uden at have arbejdet endnu, er man meget velkommen, hvis man samtidig foreslår hvordan man har tænkt sig at hjælpe til for at forbedre situationen til næste år.

Nogle af emnerne som vi nok kommer igennem vil være:

Byggekontrakten.
Det var en forbedring fra sidste år at have faste aftaler med byggerne om hvad der skulle laves. Men der skal stadig strammes op omkring administrationen og opfølgningen.

Byggehold
Vi skal prøve om vi kan lave en anden opdeling, således at der ikke nødvendigvis er bestemte hold der laver bestemte baner. Et forslag kunne være at vi i stedet skal vi have et hold som konstruerer rekvisitter, vægge osv. Holdet lægger materialet frem i ”bunker” til hver enkelt bane. Derudover er der et eller flere hold der opstiller.

Til ledelse af dette forestiller jeg mig tre ansvarlige:

• En der står for aftalerne med byggerne og sikrer at folk får points osv.
• En der står for det konstruktive så bygningerne bliver fornuftigt sat sammen.
• En der står for løbende banegodkendelse, så der ikke kommer til at være mere end et minimum af rettelser efter konstruktionerne er opstillede.

Konstruktionskursus
Vi kunne godt tænke os en kombinations af Steen’s banekonstruktionskursus og et byggekursus. Det skal være ret snart så de forslag der kan indkomme til baner kan være realistiske. Der er mange (MANGE) specielle forhold at tage hensyn til når vi konstruerer baner på Hanebjerg.

Registrering
Vi skal have folk til at registrere tidligere så vi ved hvor mange der kommer inden vi begynder at bestille RO’ere m.m.

Vi SKAL have on-line betaling.

Vi skal nok inkludere T-shirt i prisen (som nok også kommer til at blive lidt højere). Evt. pæne polo shirts. Ved registreringen og betaling inden f.eks. 1/4 måske med broderet navn og nationalitetsflag.

Måske skal vi lave en pakkeløsning med Mad og Logi til en fornuftig pris så folk ikke behøver at blive skræmt af prisniveauet.

Som I kan se bliver der nok at tage fat på. Vi får selvfølgelig ikke klaret det hele på en eftermiddag, men hvis vi kan få nedsat nogle grupper som kan arbejde på nogle oplæg vil det også være fint nok.

Efterhånden som der kommer mere at rapportere vil I kunne følge med i udviklingen på DSF’s hjemmeside og på stævnets egen side Rooster Mountain


Vi har allerede sat datoerne for næste år. De bliver som følger:

Nordisk mesterskab Revolver Division 22-23/7/04
Nordisk mesterskab Standard Division 34-25/7/04

Da vi alligevel skal lave revolver venlige stages til første match har jeg foreslået at vi prøver at lave et uofficielt mesterskab i Single Stack (formodentlig både i oben og standard). Jeg har dog ikke helt overblik over konsekvenserne af dette endnu, så det er stadig kun på ønskestadie.


DVC
Per Bressendorff
Formand for stævneudvalget

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates