DSF For skytter Stævneberetninger Rooster 2005 - hvordan gik det?
Rooster 2005 - hvordan gik det?
Skrevet af Jens Faurschou   
Søndag, 31. Juli 2005 22:00
Rooster Mountain 2005 blev afviklet i en noget mere beskeden udgave i forhold til sidste år. En væsentlig forskel var, at sidste års Rooster var en level III match og dette års udgave en Level II. D.v.s. at banerne ikke skal godkendes fra højere niveau.

En MEGET våd dag 1


Banerne var derfor også relative enkle bygget op, men kunne alligevel give skytterne lidt udfordring. Redaktørens favorit var stage 1 – Hullet. En rigtig udfordrende stage med masser af skud (long course), mange temposkift, magasinskift, forskellige skyderetninger, løb, stop, skud, kontrol med høj puls, skud igen osv. Alt gennemført efter en forhåbentlig fornuftigt lagt strategi. Resultaterne foreligger endnu ikke, men redaktøren drømmer om at have gjort en rigtig god figur på denne stage.

Ku man få fjernet de skiver – de skygger for udsynet!


Jeg kan da godt se – men jeg kan ikke komme op


Ok – jeg kan da bare skyde over så!


Ifølge nogle af de garvede skytter var flere af konkurrencens stages lidt atypiske ved at have meget laaaange afstande til målene.

Der er godt nok langt!


At det temmelig våde vejr drillede og gjorde forholdene svære for de fleste er der ikke meget tvivl om. Men dag to hvor vejret var tørt og solrigt kunne gårdsdagens enorme mængder vand stadig drille. Det er svært at se på billedet, men Steen Pico er på vej op efter at være faldet i forbindelse med løb i højt tempo. Hans ene knæ kan skimtes, mens han er på vej op, og ROeren på spring til at gribe ind. Fik han en DQ (diskvalificeret)? Nej – kropskontrollen kan måske diskuteres, men våbnet var der hele tiden kontrol over. Fingeren var hele tiden uden for aftrækkeren og løbet pegede hele tiden i sikker retning. Godt gået. Prisen? Landede nok lidt hårdt på den ene balle. Vi må håbe, der er en, der kan lægge lidt kolde omslag på den stakkels legemsdel.

Av!


Her er Steen Franta i action på en af matchens korte stages. 6 poppers skulle skydes. Næsten ligesom Falling Targets.

Steen Franta i et par sekunderHer er netop indkomne resultater: Resultater

Mens redaktionen har været ved tastaturet, er resultaterne fra de enkelte stages netop kommet ind. I kan se dem her: Stages Results

Som alle andre skytter var jeg selv nysgerrig efter at, se hvordan det er gået. Jeg kan glæde mig over at have slået mange af dem, der har lært mig som nybagt IPSC skytte en masse gode fiduser. Ja, såmen. Selv de fremragende skytter der skal af sted til VM i år, lykkedes det mig at slå. Ja, altså ikke lige sådan samlet, desværre, men på forskellige stages.

Min egen favorit var stage 1 som gav en 7. plads. Hvad jeg ikke selv havde fornemmelsen af var, at jeg havde slået fantastiske skytter som Mats Bäckström og Lars Hagemann på stages flere stages, f.eks. begge på stage 7.

Fornemmer I lidt pral? Ja – fuldstændig rigtigt. Men disse gutter viser også en anden stor styrke, nemlig viljen og evnen til at lære fra sig. En ny skytte ville have en meget lang vej foran sig for at kunne gøre sig bare en lille smule gældende ved de forskellige matcher, hvis det ikke havde været for erfarne skytter som f.eks. Lars Hagemann, Knud Erik Poulsen, Finn Poulsen, Ralf K. Jensen og mange mange andre der gi’r råd og vejledning til os grønne skytter.

Det vi mange der er glade for.

Flere billeder klik her


 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates