DSF Nyheder Generelt Formandens beretning 2007
Formandens beretning 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 05. marts 2007 19:59
Velkommen til DSF’s Årsmøde 2007. 3 level III matcher og Nordiske Mesterskaber fik vi afholdt sidste år. Riffel blev en stor mundfuld, og på trods af noget brok på the Village fra nogen få har jeg fået mange positive tilkendegivelser fra deltagerne. De kan ikke vente med at komme hertil igen! De to Roostere blev rost af alle som de hidtil bedste. Her skal rettes en stor tak til alle hjælperne til disse matcher. 2 x SweDen cup fik vi også afviklet på Hanebjerg. Det er et rigtig godt koncept og der er god deltagelse.

Så vil jeg gerne byde velkommen til vores nye medlemsforeninger, herunder Dansk Luftskytte Forening København. Forhistorien er at der er problemer for disse skytter at dyrke deres skydninger med specielle luftrifler på almindelige skydebaner. Samtidig forudses det også at deres rifler på et tidspunkt vil komme under våbenloven. Bestyrelsen foreslår derfor at deres internationale discipliner under forudsætning af Unionens efterfølgende godkendelse, kommer på vores program. Formanden Erkki Søndergaard er her og vil introducere disciplinerne Benchrest og Field Target lidt senere.

Politisk er der igen gang i den! Jm havde indkaldt til møde i nov., men i vanlig stil uden dagsorden. Det lykkes os dagen før at få denne på telefon, - IPSC skal trækkes eller forbydes. Ved mødet hvor vi var i stærkeste opstilling med Unionen, DIF og Norsker samt Per B og undertegnede, var de som vanligt ikke til at snakke til. Politiet sagde ikke meget ved mødet og vi fik til feb. i år til at trække disciplinen. Dette nægtede vi naturligvis, og overraskende sendte de så pludselig en masse papirer vi havde savnet stærkt, bl.a. af interne møder med politiet. Vi har nu en del materiale at svare på, og med udgangen af næste uge er vi klare med et svar samt en DVD der skal vise vores discipliner i dag. I kan tro vi giver os ikke! Vi har også fået en flot støtte fra skytterne både herhjemme og fra udlandet, det kan Lars fortælle mere om.

På IPSC siden internationalt er jeg netop hjemkommet fra 10 dage i Manila fra Pres C , Rules C og IROA møder. Tillige havde jeg fornøjelsen at give et Hg/Rifle cross over seminar til 50 lokale IROA/NROI medlemmer. Jeg skal for øvrigt benytte lejligheden til at sige tillykke til Kokken, der nu er IROA RO!

Vi har fået ny Webredaktør, Mads Peter Bach, som jeg vil byde velkommen!

Licenskurserne kører fint, og der er en stadig tilgang af nye licensskytter. På Sjælland er de nye bays endelig godkendte på Kalvebod, og der er lavet helt nye barrikader, borde m.v. så det er nemt at holde kurserne der.

Til slut en tak til de der får hjulene til at køre rundt i Forbundet!
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates