DSF Nyheder Generelt Dsf.dk får ny webredaktør
Dsf.dk får ny webredaktør
Skrevet af Jack Rømer   
Onsdag, 04. maj 2005 10:00
Efter lidt over to år som webredaktør takker jeg af :-( Det har været sjovt men også et stort arbejde da jeg overtog et website uden indhold. Det eneste som jeg kunne genbruge var vedtægter og regelsæt, så der er gået mange timer med at opbygge websitet til det som man ser i dag. Heldigvis er folk begyndt at skrive artikler til dsf.dk og det er rart at se og læse historier fra diverse rejser - Bliv endelig ved med det! Siden opstarten i marts 2003 er antallet af besøgende steget og i dag har dsf.dk ca. 200 visitors pr. dag og det er flot - hvis jeg selv skal sige det ;-)


Den nye webredaktør bliver Jens Faurschou som er nybagt IPSC-skytte og Jens bor på Amager og har sin ugentlige gang på Kalvebod i Skyttelauget Krudtuglen. Jens har tidligere været redaktør på diverse kredsblade i Schæferhundeklubben så Jens er vant til arbejdet som redaktør. Jens har lige erhvervet sig en STI-gun!

Den næste måneds tid vil der selvfølgelig være et overlap hvor Jens langsomt vil overtage jobbet. Jeg håber at I vil tage godt imod vores nye webredaktør og jeg ved at Jens har en masse nye idéer som vil komme DSF og jer til gode.

DVC
Jack Rømer
Afgående webredaktør

PS. Jeg vil i et begrænset omfang fungere som udsendt rapporter ved diverse IPSC-stævner
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates