DSF Nyheder Generelt Fra den nye redaktør
Fra den nye redaktør
Skrevet af Jens Faurschou   
Søndag, 08. maj 2005 17:21
Og her er så de første linier fra mig som nybagt web-redaktør.

I har før set mine skriverier her på siden, og det vil I fortsat kunne. Jeg kan nok ikke lade være. Det jeg nu glæder mig rigtig meget til, er at tage imod Jeres indlæg, korte som lange. Jeg ved, at ikke alle synes, de er eksperter i at skrive og forfatte de store fortællinger. Det er så absolut heller ikke nødvendigt at være syvstjernet forfatter for at få indlæg med på dsf.dk. Som redaktør vil jeg være begejstret for alle ideer, oplæg, stikord, billeder og meget andet som har en eller anden relevans til skydning. Send mail eller hiv fat i armen på mig på træningspladsen eller, hvis I ser mig ude rundt omkring til stævner.


Selv har jeg lidt nyt i ærmet, men generelt vil jeg fortsætte den linie Jack har lagt. Dsf.dk er en sober og ”ren” hjemmeside, og sammenligner man den med andre lignende sider i ind- og udland, vil man kunne fastslå, at den har en høj standard og et meget omfattende indhold. Oven i det bliver den opdateret meget hyppigt.


Jeg vil forsøge, at leve op til den kæmpe indsats Jack har gjort med at bygge siden op fra stort set ingenting og til det, den er i dag.

Jens Faurschou
Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Tlf.: 3125 5911 eller 4055 0670
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates