DSF Nyheder IPSC RO kursus
RO kursus
Skrevet af Per Bressendorff   
Søndag, 05. februar 2012 17:04
Hvis du er interesseret i at blive uddannet som RO'er, så hører vi meget gerne fra dig. Som RO skal du være ansvarlig eller medansvarlig for en stage og hjælpe skytterne gennem din stage så sikkert og professionelt som muligt. Efter endt uddannelse er du "føl" på et par matches indtil du kan selv. Der er rige muligheder for, på længere sigt, at være en del af det hold af RO'ere, der også rejser rundt til matches og dømmer i udlandet.

Kurset er et to-dages kursus, der løber over en weekend. Kurset er gratis og der er frokost og kaffe m.m. inkluderet. Det er det "gamle" kursus, som tidligere afholdt af Steen og sidste år blev afholdt i Jylland af Jürgen Tegge. Vi er ikke kommet langt nok med planerne for on-line kursus til at vi kan tilbyde det i år.

Det er specielt interesserede fra Sjælland vi er ude efter, så prøv at spørg vennerne om ikke det er noget I skal involvere Jer i. Rammer dette flere skytter fra Jylland er de selvfølgelig også velkomne til at henvende sig vedrørende kurset i vest.

Alle interesserede bedes kontakte NROI næstformand Mads Peter Bach (kontaktinformation på www.nroi.dk). Selv om du tidligere har udtrykt en interesse, så send lige en mail til alligevel for en sikkerheds skyld.

DVC
Per Bressendorff
NROI Formand

 

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates