DSF Nyheder IPSC Mini Matcher 2012 på Kalvebod
Mini Matcher 2012 på Kalvebod
Skrevet af Christian Ditlev Jensen   
Torsdag, 24. maj 2012 12:12
De sidste år har mini matcher på Kalvebod været en stor succes og tillige fuldt bookede. En stor tak til de, forholdsvis få, der har arrangeret og afviklet disse matcher.

I år ændres konceptet, således at DSF København, Frederiksberg Skyttelaug, SAS og Skyttelauget Krudtuglen arrangerer matcherne i fællesskab, og de deltagende klubber får ansvar for hver deres stages, bygning mv. Vi ser frem til, at dette vil få flere medlemmer til at bidrage med arbejdet. Medlemmer af de arrangerende foreninger vil have fortrinsret og de der hjælper til, vil muligvis kunne få reduceret deres deltagergebyr.

Der er i år planlagt to Mini Matcher på Kalvebod: Lørdag d. 23. juni og søndag d. 15. september 2012.

7 stages, maksimalt 140 skud, skydetid fra kl. 9 – 14 (forventet sluttid). Match fee er 150 DKK. Maksimalt deltagerantal 42 (inkl. RO'er).

Der er åbnet op for tilmelding til matchen via Shootnscoreit, og her vil deltagergebyret også skulle forudbetales via PayPal: http://shootnscoreit.com/ipsc/match/547/

Kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , såfremt I ønsker at hjælpe til eller har yderligere spørgsmål.

DVC

DSF København, Frederiksberg Skyttelaug, SAS og Skyttelauget Krudtuglen

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates