DSF Nyheder IPSC Til alle kommende RM-deltagere
Til alle kommende RM-deltagere
Skrevet af Per Bressendorff   
Lørdag, 05. Juli 2003 00:32
Vigtig meddelelse til alle som deltager i, eller har planer om at deltage i, årets Rooster Mountain!

Der lader til at være mange der endnu ikke har tilmeldt sig. Dette gælder både skytter og byggere.

Skytter skal være opmærksomme på den lodtrækning der er arrangeret blandt de som tilmelder sig inden den 15. juli. Der er to mobiltelefoner på højkant – læs mere på www.roostermountain.dk.

De der allerede mener at have tilmeldt sig bør alligevel checke listen over tilmeldte for at se om de nu også er kommet med. Selv om man tror man er tilmeldt: Er man ikke på listen den 15. juli, så er man ikke med i lodtrækningen!

De der endnu ikke har tilmeldt sig bør gøre det snarest. Ikke kun af hensyn til lodtrækningen, men også for vores planlægning. On-line registreringen er den sikreste måde at registrere på, fordi du får alle informationerne med, og du er sikker på at de straks når til Per Bressendorff, som står for registreringen i år.

Hvis I ønsker at deltage med et team, skal I selv sætte disse sammen og tilmelde dem.

I øvrigt skal I være opmærksomme på, at Stævneudvalget vil kigge på bl. a. dette års Rooster Mountain resultater i sine overvejelser i forbindelse med udtagelsen til EM næste år!

Specielt for byggere:

I skal registrere, ved hjælp af on-line registreringen, som I normalt ville tilmelde Jer, dvs. med oplysning om hvilke matches I vil skyde, hvorvidt i deltager i BBQ og vil have frokost. Dette gælder uanset om I vil bruge jeres byggepoints for at betale for denne registrering. Når I har registreret vil I kunne bruge byggepoint’sne til at betale med. Men vi skal bruge oplysningen om hvilke matches og arrangementer I vil med på til den generelle planlægning.

Jeg håber at se rigtig mange til årets Rooster matcher!

Mvh
Per B
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates