DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, juni 2007
Formandens e-Nyhedsbrev, juni 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Søndag, 27. maj 2007 19:29
Der er godt nok fart på i øjeblikket! Nys afholdt Sjællandsafdelingen SweDen Cup II på Hanebjerg, og det blev en fin dag med god skydning. Tak til hjælpere og banebyggere!


SAS’ Tjenesteturnering på Kalvebod er nu afsluttet, resultater på webbet. De lover at gentage succesen til vintersæsonen!


Og så til juni måned, der er tæt pakket med aktiviteter!

DM Bowling Pins er på Kalvebod d. 3. Masser af helt nye borde er blevet lavet, så vi er klar til at få brugt en hel del skud på en festlig dag! Tilmelding kan stadig nås!


Hanebjerg er stedet for en dag med 2xKombi- samt Tjenestepistol resten af dagen, NB! Kun lørdag d. 9.

IPSC Sikkerheds- og Licenskursus kører i Aalborg d. 16. – 17.

SweDen Cup III er næste gang i Malmö, d. 17. Tilmelding via www.swedencup.info.

Hanebjerg Sommerstævne starter lørdag d. 30 med en dag med Kombi- og Tjenestepistol. Denne dag afsluttes med stor grill aften på DSF’s nye kæmpegrill! Søndag er der igen en dag med Kombi- og Tjenestepistol, samtidig med at der kører en DDS terrænskydning samme dag. Topguns kommer over med en flot udstilling, så det bliver en rigtig fornøjelig weekend!
Se også www.dds-nordsjaelland.dk

Efterfølgende tir., tor. og fre. d. 3., 5. og 6 er der introduktion til Kombiriffel , en riffelskydning på 200 meter. Den består af 2x5 skud præcision samt 2x5 skud på tid. Alle riffeltyper kan anvendes i denne disciplin da der er forskellige våbenklasser kendt fra f. eks. Tjenestepistol. DSF stiller både rifler og ammunition til rådighed, så alle kan teste denne nye og spændende skydning! Regelsæt under ”Skydediscipliner”.


Australasian Level IV får besøg af 10 svenske skytter, samt et par herhjemmefra samt muligvis Peter Munk som IROA RO. Flere interesserede??

Mvh

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates