DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, juli 2007
Formandens e-Nyhedsbrev, juli 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 26. juni 2007 19:09
Hanebjerg Sommerstævne starter lørdag d. 30. juni med en dag med Kombi- og Tjenestepistol. Denne dag afsluttes med stor grill aften på DSF’s nye kæmpegrill! Søndag d. 1. juli er der igen en dag med Kombi- og Tjenestepistol, samtidig med at der kører en DDS terrænskydning samme dag. Våbensmeden kommer med en flot udstilling, så det bliver en rigtig fornøjelig weekend!
Se også www.dds-nordsjaelland.dkEfterfølgende tir., tor. og fre. d. 3., 5. og 6. er der introduktion til Kombiriffel , en riffelskydning på 200 meter. Den består af 2x5 skud præcision samt 2x5 skud på tid. Alle riffeltyper kan anvendes i denne disciplin da der er forskellige våbenklasser kendt fra f. eks. Tjenestepistol. DSF stiller både rifler og ammunition til rådighed, så alle kan teste denne nye og spændende skydning! Regelsæt under ”Skydediscipliner”.

Indbydelse til Kombiriffel introduktion.

SweDen Cup III er næste gang i Nybro, d. 15. Tilmelding via www.swedencup.infoIPSC Level III er der så sidst på måneden i Güstrow, ved Rostock. En flok tager af sted.

IPSC Sikkerheds- og Licenskursus kører næste gang på Kalvebod, d. 25. – 26. august.Bestyrelsen har, bl.a. med baggrund i at der er en stor Level III tæt på landets grænse, besluttet at ikke holde Rooster i år. Årets DM bliver derfor sammen med SweDen Cup 5 på Hanebjerg, d. 30. september. Bestyrelsen har samtidig besluttet at der næste år holdes Rooster / Nordiske Mesterskaber d 25.-26.-27. juli 2008.

Vi er nu nogenlunde klar til IPSC EM i Frankrig. Jeg mangler blot et par tilmeldingsskemaer så jeg kan melde alle, samt vores Nationale Teams, til.

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates