DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, november 2007
Formandens e-Nyhedsbrev, november 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Lørdag, 27. oktober 2007 22:24
Nordiske Mesterskaber på IPSC Revolver er i år ekstraordinært tildelt Norge, ved Moss Open denne måned, forudsat 10 tilmeldte. Mere på deres website.

Region Sjælland’s årlige møde lægges sammen med DM på 15M Grovpistol. Det foregår i Værløse Skytteforening, søndag d. 9. december. Se indbydelsen.

IPSC World Shoot XV på Bali næste år har helt specielt stramme og tidlige deadlines! Ønsker man at komme med bedes man derfor indbetale kr. 2.500 til Lars T SENEST d. 10. december i år for at komme i betragtning! Vi får vores slot allokation indenfor nogle få dage, jeg gætter på omkring 4 til Danmark. Eventuelle ekstra slots vil blive tildelt os ved årsskiftet, er planen. Men lad os nu se, om ikke alle der kan og vil kommer af sted. Mere på Vince Pinto’s foreløbig uofficielle WS XV side.Næste år’s stævnekalender er ved at skulle færdiggøres. Venligst giv os besked om alle arrangementer I ønsker at holde 2008. Vi hører også gerne hvem der kunne tænke sig at holde DM på 15M Grov, Kombipistol, Kombiriffel samt Tjenestepistol næste år. Grundet den store tilgang til licenskurserne i år vil vi skemalægge 4 kurser på Kalvebod næste år. Henrik F vil kunne dække en øget efterspørgsel i Jylland.Politisk ligger ”sagen” stille i øjeblikket. Til gengæld er der endelig gået hul på genladningsproblematikken, og det ser ud som om vi nu får brugbare regler på området. Vi har sendt vores høringssvar til Unionen, til koordinering og videre ekspedition til Justitsministeriet.

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates