DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, juli -aug 2008
Formandens e-Nyhedsbrev, juli -aug 2008
Skrevet af Tim Andersen   
Onsdag, 16. Juli 2008 20:48
England, Rusland, Holland, Tyskland, Finland, Norge og Sverige har vi fornøjelsen at være vært for ved årets Rooster! Vi er nu 110 tilmeldte, og flere kommer til! Stagene er IPSC godkendt, og jeg kan love en fin fin oplevelse til alle, der deltager! Håber også at se rigtig mange af vores nye skytter til Rooster, - en bedre start på karrieren fås ikke! Årets Rooster, der i år er Nordisk Mesterskab i Open og Production, er tillige rammen om:

Politi-landskamp Danmark- Sverige! Vi stiller et Politi team på 4 skytter i Production, og det samme gør svenskerne. Reglerne er simple, - der må anvendes IPSC tilladt udstyr, våben skal være servicevåben. Det er så tanken, at året efter afholde landskampen til maj i Göteborg til Cops Cup (hvad ellers…). :-)

Banebyggere til Rooster mangler vi stadig! Venligst kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. hvis du overhovedet kan afse en weekend, eller 3 hverdagsaftner. NB:Vi får ikke matchen op at stå, hvis vi ikke har nogen byggere! Gratis prematch m.v. til banebyggere!

Danske Teams til årets IPSC World Shoot XV på Bali er udtaget. Det bliver i Production: Gert E Hansen, Lars Hagemann, Peter Schieck samt Ulrik Saxhøj. I Open er det John Westgard, Lars Thilqvist, K.B. Svendsen og undertegnede, der forsvarer de danske farver.

Bowling Pins DM 2008 er d. 23.- 24. august på Kalvebod. Et lidt justeret format, og nu over to dage. Vi har fået kaliber dispensation så vi kan invitere skytter fra udlandet. Det bliver en rigtig flot weekend! Se mere her.

Topguns Challenge 2008 IPSC Level II afholdes d.6. - 7. september i Aalborg. Vi snakker omkring 300 skud og 15 stages, og oven i købet er der et præmievåben fra Topguns til udlodning! Se mere på http://www.dsfjylland.dk/challenge

Næste IPSC Sikkerheds- og Licenskursus er i Aalborg, d. 29. – 30. august. På Djævleøen er det d. 6. – 7. september, på Kalvebod. Sidstnævnte vil som noget nyt have et hold Juniorskytter på.

SweDen Cup VI på Hanebjerg er flyttet fra d. 21. september til d. 14. Dette skyldes at Putte Sären Memorial afholdes i Göteborg d. 21.

JM har vi ikke hørt fra. Vi håber at JM kan se at vores sport er en skydesport som alle andre skydesportsgrene og at sagen snart kan blive bragt til ende.

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates