DSF Resultater IPSC Rooster Mountain match 2
Rooster Mountain match 2
Skrevet af Jack Rømer   
Mandag, 28. Juli 2003 10:24

Årets største DSF begivenhed slut

Endnu to dages skydning er veloverstået og holdet bag Rooster Mountain kan veltilfreds se tilbage på 4 dages god skydning. De to matcher og specielt anden match levede op til skytternes forventninger med mange forskellige og spændende udfordringer, som testede skyttens evner.


Ralf K. Jensen i aktionSå lykkedes det Ralf at erobre 1. pladsen i standard og samtidigt blev Ralf Dansk mester i standard. Danskerne dominerede i standard hvor en enkelt nordmand havde blandet sig i toppen. Ralf var suveræn og der var næsten 12 % ned til nr. 2 Bo S. Madsen som ellers også havde skudt en god match.


1. DM standard Ralf K. JensenLørdag aften havde Peter ”Kok” tændt op under grillen på Hanebjerg, og i samarbejde med ”lillebror” havde han sørget for en meget lækker oksesteg og lammesteg med tilbehør. Senere på aftenen havde de engelske skytter taget det ”tunge” skyts frem dvs. softguns for at skyde på tomme flasker til stor morskab for alle.


Peter Munk Andersen også kaldet kokken stod
for den lækre mad lørdag aftenI open vandt tyske Timo Kosiol (igen) efterfulgt af Frants Pedersen og Erik Rasmussen, mens supersenior Hans Jørgen Jensen vandt revolver klassen og blev dermed Danmarksmester – tillykke!!! I standard klarede Mats Bäckström sig ganske godt og blev nr. 8 overall, og ham kommer vi nok til at se mere af i toppen af standard klassen.


Erik, Timo og Frants
Hans Jørgen Jensen Danmarksmester i revolver

Flere billeder fra match 1 og 2:


Norske Kyrre Lee i aktion
Eksil svenskeren Mats Bäckström fra Kreds Vest skød en god match


Erik Rasmussen skød sig ind på en tredjeplads i open


Frants skarp som altid


Match sponsor (Center Automater) Per Jensen down under


Mats under magasinskifte


Open skytten Kyrre Lee skød standard ved match 2


Erik med hænderne i vand


Se resultater fra Rooster Mountain Match 2:

RM 2003 Overall Resultater

RM 2003 Stage Resultater

RM 2003 Team Resultater

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2018 RocketTheme Joomla Templates