DSF For skytter Indbydelser IPSC Foredrag med Robert Söderström
Foredrag med Robert Söderström
Skrevet af Jack Rømer   
Onsdag, 30. december 2015 17:13

CPS har den store fornøjelse at give dig muligheden for et fantastisk foredrag af en af Nordens bedste IPSC skytte gennem de sidste 20 år, 23 january 23 fra 10-13, på KSC.

Robert Söderström har skudt IPSC siden starten af 90'erne og har flere nordiske titler og adskillelige svenske mesterskaber bag sig. Det hele kulminerede i 1999 hvor Robert blev nr. 5 til VM Cebu med sin Glock 35. 3 år efter blev Robert nr. 12 i hårdt selskab med en særdeles godt skydende TGO Rob Leatham som vandt VM i Sydafrika.

Efter VM i Sydafrika tog Robert sig en lang pause på ca. 10 år hvor skydning ikke var en del af hans liv. For et par år siden vendte Robert tilbage til sporten og det er et comeback som kan mærkes. I dag er Robert placeret som nr. 2 i verden i Classic divisionen (ipscrating.com) blot 0,49% efter "the Jet Dinesio" og foran Rob Leatham.

I dag nøjes Robert ikke kun med at skyde handgun, men har udvidet sit repertoire med shotgun og riffel.

Kom og hør hvordan det er at skyde på topniveau, rejserne, kammeratskabet, ofringerne og sejrerne. Foredraget vil i grove træk handle om:

  • Tiden op til VM Cebu 1999
  • VM Cebu 1999
  • Comeback
  • 3-gun

Foredraget er GRATIS for CPS medlemmer og 25 kr. for alle andre. Venligst Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og ikke medlemmer skal betale via MobilePay 30525011

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates