DSF For skytter Stævnekalender Detaljer - IROA RO kursus

Email Udskriv

Stævnekalender

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
IROA RO kursus
Dato:
29.11.08 - 30.11.08
Hvor:
KSC Kalvebod - København S
Kategori:
NROI

Beskrivelse

Internationalt level I IROA RO-Kursus!

Så er det tid til tage dit internationale IROA level I seminar. Kurset dækker det nye IROA materiale inklusiv pistol, riffel og haglgevær. Kurset er både for dem der ønsker en national NROI uddannelse og for dem der har lyst, at kunne gå videre som international Range Officer. NB! Da kurset er det internationale forgår undervisningen på engelsk.

Dato:
Fredag d. 28. november kl. 18.30 til 22.00
(De der ikke har taget NROI’s RO weekend kursus skal deltage fredag, men alle er velkommen for at få tingene frisket lidt op).

Lørdag d. 29, november kl. 09.00 til 17.00 – for alle

Søndag d. 30. november kl. 09.00 til 17.00 – for alle

Alle omkostninger herunder de 50USD til IROA, dækkes af DSF for danske deltagere. Der vil være kaffe fredag. Lørdag og søndag vil der være vand, kaffe og sandwich. Alle der består vil senere fra IROA modtage et internationalt diplom som bevis på kurset.

Sted: Københavns Skyttecenter DSF-KBH’s klublokale

Håber at se rigtig mange til kurset!

Kursusleder: Steen H. Nitschke, IROA RM. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller 29895919

Tilmelding: Peter Munk Andersen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Har du spørgsmål kan du ringe på 29895919 eller sende en mail til Steen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Sted

Kort
Venue:
KSC Kalvebod   -   Hjemmeside
Gade:
Selinevej 5
Postnummer:
2300
By:
København S
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Københavns Skyttecenter, Kalvebod

Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates