DSF Nyheder
Nyheder
Årsmøde 2021 udsat
Skrevet af Henrik Lerfeldt   
Søndag, 02. maj 2021 12:06

Grundet Corona-restriktionerne kan vi ikke holde fysisk årsmøde 27. februar 2021. Vi afventer indtil videre og ser hvad der kommer af restriktioner fra 1. marts 2021.

Frister for indsendelse af forslag er stadig 13. februar 2021.

UPDATE - 2. maj 2021:

Fristen for BÅDE forslagsstillelse og tilmelding af delegerede er udsat til 14 dage før det udsatte årsmøde (som vi p.t. endnu ikke har fastsat dato for).

 
PBS-tilmelding...
Skrevet af Henrik Lerfeldt   
Torsdag, 29. april 2021 12:46

Hvis du endnu ikke betaler din DSF-licens via PBS, vil jeg opfordre dig til at få DSF tilmeldt PBS. Det gør det SÅ meget lettere for mig.....

Vores medlemssystem er nu konverteret til "foreninglet" - som er noget lettere at styre end den access-database jeg har brugt hidtil. Vi nærmere os 1.000 aktive skytter, og det er for meget at styre manuelt.

Tilmelding til PBS kan ske ved at oprette en PBS-aftale med følgende oplysninger:

PBS-nr.: 30019962
Debitorgruppenr.: 00001
Medlemsnr./kundenr.: "dit licensnummer"

Husk stadig at adresseændringer sker ved at sende en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Licenskort udsendes i starten af maj 2021.

mvh den trætte kasserer, Henrik Lerfeldt

 
PBS-opkrævninger april 2021
Skrevet af Henrik Lerfeldt   
Fredag, 02. april 2021 12:48

Hvis du modtager PBS-opkrævning, har du måske opdaget at gyldighedsdato er angivet som "01.05.2010-30.04.2021".... Det er selvfølgelig en fejl. Opkrævningen vedrører 01.05.2021-30.04.2022.

Samarbejdet med PBS (betalingsserviceweb.dk) har i en årrække fungeret rimeligt dårligt - så fra 15. april 2021 og fremefter benytter vi "foreninglet.dk". Det SKULLE IKKE påvirke jeres PBS-opkrævninger - men den slags garantier er jo hørt før.

Nye skytter får først opkrævning for 2021/22 når flytningen er på plads - forventeligt midt i april - som mail fra foreninglet.

Licenskort udsendes i starten af maj 2021.

mvh den trætte kasserer, Henrik Lerfeldt

 

 
Kommunikation med JM
Skrevet af Henrik Lerfeldt   
Onsdag, 10. marts 2021 08:45

Fra mail-korrespondance:

8. marts 2021.

 

"Hej Claus

Efter flere rykkere siden 29 september kom følgende svar fra JM.

Det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med.

Alle i dialogforummet har nu kontaktet Ministeren vedr. vores manglende og langsommelige fremdrift."

 

"Kære John

Jeg skal endnu engang beklage, at du endnu ikke har modtaget et svar. Jeg kan oplyse dig om, at sagen er under behandling, og at vi er ved at finde ud af, hvad der er op og ned.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig igen, hvis der skulle være andet i mellemtiden. Du hører fra os snarest.

Med venlig hilsen

Fuldmægtig"


 

 
Opfølgning på sagen om organisationsændringen i Unionen/Skydesport Danmark
Skrevet af Henrik Lerfeldt   
Fredag, 05. marts 2021 16:19

Opfølgning på sagen om organisationsændringen i Unionen/Skydesport Danmark

26. januar 2021: Vi sendte et udkast til ”Funktionsbeskrivelse for Dynamisk Komite” til Unionen

I modsætning til processens ugentlige virtuelle møder i perioden op til Jul, modtog vi nu til vores forbavselse ingen respons fra Unionen på vort udkast

9. februar 2021: Lerfeldt rykkede på mail for respons

Ingen respons

25. februar 2021: Lemming ringede til Anders Sode, som kunne berette, at ”ingen respons” udelukkende skyldtes travlhed i DSkyU med at erstatte generalsekretæren, hjemmeundervisning af børn, travlhed på arbejde – og altså ikke (som flere i vores bagland var begyndt at spekulere i), at nogen havde set sig sure på os på grund af vores udkast til ”Funktionsbeskrivelse for Dynamisk Komite”. Anders Sode havde i erkendelse af manglende tid givet sagen videre til Unionens arbejdsgruppe, cirka 2 uger tidligere (altså midt i februar).

Anders mener ikke, at der er noget i vores udkast, der giver større udfordringer end, at vi stille og roligt kan finde løsninger ved et forhandlingsmøde, hvor vi får lejlighed til at forklare mere om baggrunden for vore forslag.

Anders Sode forventer at kunne gå ind i processen igen omkring Påske.

På Lemmings opfordring, ville Anders straks bede Unionens arbejdsgruppe sende en mail til os med oplysning om forventet tid for næste skridt osv.

Den mail har vi dog endnu ikke modtaget

I dag: Vi informerer, selvom vi kun har processen at informere om

--

DSF´s bestyrelses opsummering

Det vigtigste for DSF i dette forløb er, at den kommende organisation bliver hensigtsmæssigt indrettet fra start.

At der går meget længere tid end forventet med at finde den rette struktur, påvirker ikke DSF´s drift.

DSF kører videre, som altid.

DSF´s bestyrelse agter fortsat være den mest konstruktive bidragsyder til processen med at ændre Unionen, og vil derfor fortsat bruge ganske megen tid i samarbejdets ånd på dette projekt. Det er i DSF`s interesse at være tilknyttet den bedst mulige, større interesseorganisation, og den er vi aktivt med til at udforme.

Vi vil ikke presse på for at få en struktur på plads, for blot at få en struktur på plads. Det er vigtigt, at strukturen understøtter vore interesser.

Bemærk venligst at alle vore andre projekter - våbensager, revidering af egne vedtægter, tilskud, stævner, kurser og andet - kører videre helt uafhængigt af strukturprojektet.

Først når en kommende struktur for Unionen/Skydesport Danmark er færdigbeskrevet og når/hvis den bliver demokratisk vedtaget, får det indflydelse på DSF i en eller anden grad.

I mellemtiden en lille talentkonkurrence:

I forbindelse med vores udkast til ”Funktionsbeskrivelse for Dynamisk Komite” faldt vi over flere vanskeligheder. Her er en af dem:

Vi skal i en kort sætning kunne beskrive præcist og korrekt, hvad en dynamisk disciplin er, for at kunne (både for kendte og kommende discipliner) skelne knivskarpt mellem hvilke discipliner, Dynamisk Komite skal virke for at fremme, og hvad der falder indenfor de øvrige komiteer i Unionen/Skydesport Danmark.

I udkastet står:

Begrebet ”dynamiske discipliner” betyder skydesport, hvor målet og/eller skytten er i bevægelse under skydningen og/eller skydningen foregår under tidspres.

Alle dynamiske discipliner – undtaget de dynamiske discipliner, der skydes med sortkrudt og undtaget flugtskydning – er dynamisk komites arbejdsfelt.

”… under tidspres.” er ikke en ideel formulering!

Nogen vil med rette kunne hævde, at f.eks. maksimalt 2 timer til nogle få skud også er et tidspres.

Vi overvejede derfor ”… at anvendt tid indgår i resultatberegningen”, men den duer nok heller ikke, fordi overskridelse af f.eks. 2 timer bevirker et resultat på 0 point og dermed også indgår i resultatberegningen.

Vi har overvejet flere andre formuleringer, som vi også har forkastet efter nærmere omtanke.

Det ville være fedt, hvis vi kunne få en kort definition, der bare er lige i skabet.

Er der nogen, der kan komme op med en super god formulering? Send gerne forslag til os.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 64
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates