DSF Nyheder IPSC Nye licensskytter
Nye licensskytter
Skrevet af Anders Buchwald   
Torsdag, 16. september 2004 13:24
Sikkerheds- og Licenskursus – weekenden den 11. og 12. september 2004

Denne gang var der 11 kursister som mødte op lørdag og der blev startet med morgenkaffe og brød alt imens formanden for DSF - Tim Andersen, kursusleder Gert Hansen, instruktør Anders Buchwald og Lars Hagemann bød varmt velkommen.

Herefter var der gennemgang af rig og udstyr samt placering af samme. Kursisterne fulgte slavisk lørdagens program indtil kl. 12.00, hvor der stod frokost på planen. Der ventede dem et velanrettet koldt bord med det meste man kunne ønske sig.


Den velfortjente frokostpause gav det pust og overskud, kursisterne havde brug for - der forventes nemlig meget af de kommende A-Licensskytter, herunder; lade og afladning samt hylstring af våben. Senere kom der skydning fra bag barrikader, liggende og igennem samt skydning under bevægelse; alt sammen indenfor sikkerhedsvinklerne!


Søndag er dagen hvor vi ikke accepterer finger i aftræksbøjlen med mindre der skal skydes. Sker dette bedes skytten om at aflade og med løftet pegefinger gå bag i køen indtil næste tur. Vinklerne blev rykket ind og mere krævende startpositioner blev taget i brug.

Om eftermiddagen skulle der aflægges prøve og vi kan med sikkerhed sige, at vores kursister ikke er kommet sovende til deres licenskort som blev givet med et håndtryk og et tillykke.Med venlig DVC hilsen
Gert H. , Anders B. og Hage
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates