DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, Feb. 2006
Formandens e-Nyhedsbrev, Feb. 2006
Skrevet af Tim Andersen   
Torsdag, 02. februar 2006 12:59
DSF’s Årsmøde afholdes i år i SAS Skytteklubs lokaler i Kastrup, Amager. Ingenting Major på agendaen, men vi vil gerne have kvalificerede folk til vores forskellige udvalg, ikke mindst IT/PR udvalget skal der rigtig skub i nu! Der er også lodtrækning til Præmievåben Tjeneste 2005 ved Kristian Eriksen, TopGuns. Glæder mig til at se så mange som muligt, og det er søndag d. 26. februar, en dag der er kendt for at få svigermødre har fødselsdag på denne dag… ;-)

Sidst kunne jeg prale af at vi fik 3 IPSC Presidents Medals i 2005. Minsandten om vi så ikke rager to til os på årets første internationale IPSC match i Quickborn! Et stort tillykke til Tine Sødergren og Mats Bäckström.Tjenesteturneringen på Kalvebod ved SAS Skytteklub fik en fin start, ikke mindst i betragtning af, at en del skytter strandede rundt omkring i landet grundet vejret. Der er nu skaffet dobbelt baneafsnit til de tre efterfølgende matcher!Nordic Handgun og Nordic Rifle (Rooster og Borris Open) har nu hver deres website oppe at køre, tak til Per Bressendorff for en flot indsats. Begge matcher bliver noget for sig, jeg kan allerede nu fortælle at vi får besøg fra USA til Nordic Rifle!

Roostermountain


Jyllandsafdelingen har fået et nyt website, kig ind via linket på DSF Jylland

Justitsministeriet modtager indenfor de næste dage det færdige udkast til regelsæt for Terræn- og terrænmæssig skydning under dansk Skytte Union. Steen og jeg har, med fin hjælp af tidl. Skydebanesagkyndige Mogens Hansen, arbejdet sammen med Justitsministeriets Skydeinspektør Erik Jensen om et regelsæt, som er i en klasse for sig. Vi har været hele vejen rundt (mener vi), og ser frem til den endelige sagsbehandling fra ministeriet. Og igen: Går alt som forventet byder Danmark i Grækenland på 2006 Assemblyen på World Shoot Rifle i Borris 2007!

IPSC Sikkerheds- og Licenskurser er ved at blive løbet over ende! Vi har været nødsaget til at skemalægge endnu et kursus udover kurset d. 9. – 10. april, nemlig tillige d. 4.- 5. marts, også på Hanebjerg, for at dække det akutte behov! Og vi får stadig mange tilmeldinger. Jeg gerne igen opfordre riffelskytter til at holde sig til, hvis de kunne tænke sig at komme med til årets Nordic Championships til maj! Kig under ”Kurser”.Arbejde-arbejde. Steen er i Tallin for at give IROA kursus, og jeg tager til Panama til møder i de forskellige IPSC komiteer samt Presidents Council. Efter 4 dage går turen til Vegas til SHOT Show, og så over Seattle og hjem. Mere herom næste gang.


Med venlig hilsen

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates