DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, Marts 2006
Formandens e-Nyhedsbrev, Marts 2006
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 28. februar 2006 12:59
DSF’s Årsmøde afholdtes i år i SAS Skytteklubs lokaler i Kastrup, Amager. Et lidt magert fremmøde, men på den anden side var der ikke noget væsentligt på dagsordenen. Vi sagde farvel til Jack Rømer efter et år i bestyrelsen, og kunne byde velkommen til både Mats Bäckström som bestyrelsesmedlem, samt Peter Hansen som ny suppleant. Per Bressendorff blev genvalgt, denne gang også som næstformand for DSF. Regnskabet var rimeligt, og vi er nu i den situation at vi kan begynde at uddele aktivitetstilskud til de enkelte distrikter og regioner, mere herom senere. Endelig foretoges lodtrækningen om Tjeneste præmievåben fra TopGuns, mere herom separat på denne site.


Hanebjerg og Kalvebod er ved at gøre klar til sæsonen, følg med i nærmeste fremtid på hhv. Københavns- og Sjællandssiden.

Tjenesteturneringen på Kalvebod ved SAS Skytteklub fortsætter i samme tempo, ikke én plads ledig på hele dagen! Dejligt med en succes i dansk baneskydning! 3, og næstsidste gang er d. 18. marts, og man kan stadig nå at deltage i turneringen, da vi snakker bedste af to skydninger.

Tjenesteindbydelse

Årets første DM, nemlig 15 M Grov i Hillerød, er d. 25. – 26. marts. Kig ind og deltag, Hillerød afholder altid hyggelige og gode matcher!

DM 2006 – 15 m Grov


IPSC Sikkerheds- og Licenskurser er nu oppe på tre forårskurser grundet særdeles stor tilslutning! Snarlig dato for Jyllandskurset kommer.


Panama møderne var produktive, både mht. IROA, Rules og Production. Når vi er helt klare kommer der lidt til Assemblyen i September i Grækenland i forbindelse med…


IPSC European Shotgun Championships, hvor indbydelsen er udsendt. Har nogen lyst at deltage meld til mig snarest, så vi kan reservere slots til matchen.


Næste internationale møde er WFSSA og IWA i Nürnberg, mere herom næste gang.

Med venlig hilsen

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates