DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, April 2006
Formandens e-Nyhedsbrev, April 2006
Skrevet af Tim Andersen   
Onsdag, 05. april 2006 12:59
Er du med på vores mailingliste? Jeg har d. 2. april tilsendt alle oprettede denne mail. Har du ikke modtaget den venligst kontakt mig på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så kommer du på mailinglisten.

Hej alle.
April byder på mange arrangementer, både arbejde og fornøjelse...

Vi starter med d. 8-9-. Her afholdes årets 2. Licenskursus på Hanebjerg. Samme lørdag er der oprydning m.v. i Hullet for alle der ønsker at få Hulkort til i år. Vi skal stadig bruge hjælpere til begge arrangementer.
Har du lyst til at tjene 2 points som hjælper/hjælpeinstruktør til Licenskurset kontakt Steen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Har du tænkt dig at træne om lørdagen på Hanebjerg tilmeld dig til oprydningsdag lørdag d. 8 til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. - Ingen points, men frokost til alle.

Søndag d. 23. er der SweDen Cup 1 i Malmø.

Lørdag d. 29. er der den afsluttende Tjenestepistolturnering på Kalvebod. Det har været en rigtig succes, vær med til afslutningen.

Og d. 29. – 30. er der Værløse Open 1 på Hanebjerg. Tjeneste- og Kombipistol begge dage. Beklager i øvrigt sammenfaldet med de to stævner...

PR- og IT Udvalget mangler desperat en ekspert i hhv. hjemmesider og grafisk arbejde. Vi har mange idéer, men mangler nogle frivillige til at hjælpe dem på vej. Har du lyst kontakt Kim Nielsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Årets 4. licenskursus er på Hanebjerg d. 6. -7. maj. Igen kan vi bruge hjælpere!

Nordisk i Riffel nærmer sig, d. 26. - 27. i Borris. Deltagere fra USA, UK, Tyskland, Holland og de Nordiske lande, og vi nærmer os 100 deltagere! Her kan man tjene 3 points som hjælper. Kontakt Kim på ovenstående adresse hvis det har interesse.

Det bliver vores travleste år nogensinde!

WFSA møderne i Nürenberg var rigtig interessante. For det første har der været afholdt en workshop omkring indendørs skydebaner. Rapporten fra denne workshop vil være tilgængelig for alle interesserede. Så er vi indbudt til et møde i IATA vedr. transport af våben og ammunition i rutefly. Mere herom senere.

IWA var som sædvanlig fuldt proppet med både udstillere og kunder. Rapport fra Ralf K Jensen kan læses på Jack’s hjemmeside.

IPSC Nordic Rifle ser rigtig godt ud! Vi har fået et rigtig godt område i Borris, og Henrik f m. fl. er i fuld gang med course design til matchen. Vi er nu over 70 tilmeldte, og der kommer flere til. Det bliver spændende at være vært for skytter fra bl. a. USA!

Endelig kan jeg fortælle at årets Bowling Pins i år bliver på Kalvebod, d. 20. august! Mere følger.

Vi ses derude,
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates