DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, Maj 2006
Formandens e-Nyhedsbrev, Maj 2006
Skrevet af Tim Andersen   
Torsdag, 11. maj 2006 12:59
MedCup i Frankrig havde en flok danskere på besøg, og med pæne resultater til følge. Se Mats’ reportage ved at klikke her
Berømt og berygtet blandt konkurrenter, så kræves der beskyttelse


IPSC Sikkerheds- og Licenskurserne kører med fuld fart i øjeblikket. 3 på Hanebjerg samt et i Ulfborg er gennemført, og denne weekend tager Steen og Noe til Bornholm og afholder DSF’s første kursus der. Se flere rigtig gode billeder her

Per Bressendorff, Peter Larsen, Peter Munk og Noe Nielsen var instruktører på det seneste IPSC Sikkerheds- og Licenskursus på Hanebjerg. Og flot solskin hele weekenden!


Tjenestepistolturneringen afholdt af SAS Skytteforening på Kalvebod blev en succes, med næsten alle pladser besat. Resultaterne er lige kommet på webbet.Frederikshavn Skf. afholder deres første DSF Tjenestepistolstævne i St. Bededagsferien, tor- fre d. 12. – 13.maj. Mød op og nyd det gode vejr og en fin match og deltag i Præmievåbenkonkurrencen.

CopsCup i Göteborg søndag d. 14. maj får igen besøg af mange danskere. Man kan altid finde nogen at køre med derop. Nogle kører allerede lørdag, så man kan nå en bøf i det pulserende Göteborg om aftenen.

Webredaktøren fra sidste års Copscup


SweDen Cup II kører så på Hanebjerg, arrangeret af Kbh. afdelingen, søndag d. 21. maj. 130 skud og 100 kr, det bliver ikke meget billigere eller sjovere. Mød op og tag vel imod vores svenske gæster!

Søren Larsen på årets første SweDen Cup i Malmö


Nordic Rifle IPSC bliver et brag af en match! 120 tilmeldte fra USA, UK, Tyskland, Holland og de Nordiske lande glæder sig alle til alle tiders riffelmatch.

Henrik F Nielsen overrækker pokal til vinderen af Borris Open Rifle i Semi-Auto Standard i 2004, Morten AlexandersenVi ses på banen…

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates