DSF Nyheder Nyhedsbreve Nyhedsbrev - Web-version
Nyhedsbrev - Web-version
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 30. oktober 2006 10:34
Hej alle.

Jeg starter denne Web-version af vores seneste e-mail udsendelse med at konstatere, at mange mailboxes er fulde, og derfor sender vores e-mails retur. En del mailadresser findes ikke mere og sender ligeledes vores post retur. Venligst kontakt mig på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med Jeres gældende email adresse hvis I ikke har modtaget nedenstående brev pr. e-mail søndag d. 29. okt. kl. 19.40!

At sæsonen går på hæld er ikke ensbetydende med at man sidder med hænderne i skødet. Nu skal vi til at se på næste års aktiviteter, en række der igen viser hvordan landets bedste skytteorganisation kan stille en lang række skydeaktiviteter til rådighed for vores skytter.

Vi starter med et Stormøde på Kalvebod allerede næste lørdag, d. 4.november kl.10.00. Dette er det ene af to årlige møder bestyrelsen har besluttet vi skal afholde. Mødet er et Open Door møde, hvor alle interesserede kan møde op og gøre sin indflydelse gældende. Især vil jeg bede de godt 40 nye licenshavere vi har fået alene i år til at komme forbi, det er også Jeres skydefremtid der planlægges. Beklager den sene udsendelse, det bliver bedre næste gang. Se vedhæftede.

RETTELSE: Nedenstående to punkter var ombyttede i e-mail udsendelsen. Indbydelserne er korrekte!

Så starter vinterens SAS Cup på Tjenestepistol op på Kalvebod d. 25. november. Vi forventer endnu flere skytter end sidste år, så meld til i god tid. Se vedhæftede.

Dagen efter er næste aktivitet herhjemme, det kombinerede DM på 15M Grov og så Sjællandsmøderne, begge d. 26. november i Værløse Skf. ALLE Sjællændere bedes møde talstærkt op da det er både Regions- og Distriktsmøde for Sjælland. Se vedhæftede.

Der har desværre været hærværk/brand i Hullet. Så vi må beklageligvis indkalde til en renovationsdag d. 2. december kl.10.00 på trods af at man sidste arbejdsdag virkelig kom i bund med oprydningen. Bring gerne håndværktøj. Tilmelding til undertegnede på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Distrikt København holder møde d. 4. december kl. 17 i DSF's lokaler på Kalvebod. Her skal snakkes om de nye faciliteter vi nu har fået, evt. klargøring af endnu to nye bays samt næste års aktiviteter i København. Behøver jeg at sige det: Mød talstærkt op! Mere kommer på Kbh's hjemmeside.

IPSC EM 2007 på pistol nærmer sig. Se betingelserne for at komme i betragtning på vedhæftede. Region Jylland afholder deres møde d. 11. februar kl. 11 i Herning. Mere på Jyllands hjemmeside. På Websiden har Jens Fauerschou desværre måtte stoppe som webredaktør, og vi takker Jens for hans fine indsats! Vi leder med lys og lygte efter en ny, så har du lyst til at præge fremtidens DSF kommunikation udadtil kontakt os asap!

Det var en ordentlig smøre. Bestyrelsen håber på at I alle bakker op om disse aktiviteter og ikke mindst møderne så næste år kan blive endnu et flot år for vores skytter!

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates