DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, Juni/Juli 2006
Formandens e-Nyhedsbrev, Juni/Juli 2006
Skrevet af Tim Andersen   
Søndag, 25. juni 2006 12:59
Formandens e-Nyhedsbrev, Juni-juli 2006


Vores Nordic IPSC Rifle blev DSF’s største udfordring til dato. Knap 140 deltagere fra 8 lande havde 2 begivenhedsrige dage med skydning i sol, regn og blæst. En super BBQ blev det også til, og selv om vi blev en del forsinkede, blev alle klare. En kolossal indsats blev ydet af alle hjælpere til matchen, og en del erfaringer blev høstet. Nu overvejer vi, om vi skal byde på World Shoot 2007, mere herom senere.Medaljer til vores skytter ved EM i Steel Challenge i Østrig passer med, at der nu udføres de forsøg med stålmål, vi har ventet så længe på. Går alt vel, kan vi snart afholde rigtig Steel Challenge herhjemme. (Og det er en god del sjovere end pap-challenge…).Nordic Championships i Open/Production er kommende weekend i Göteborg. Der er naturligvis danske national teams med i begge. Der er stadig plads til danske skytter, så kontakt mig for evt. samkørsel. Peter, Steen og jeg er på arbejde deroppe og skyder prematchen. Det bliver flot vejr, og mon ikke den også står på bytur fre og lør aften…

Mig selv in action fra en tidligere match


Europeans i IPSC Shotgun er i Kavala i Grækenland primo September. Der er stadig plads til evt. interesserede.

Se information/invitation her

Årets to Rooster Mountains nærmer sig, denne gang Nordic Championships i hhv. Revolver og Standard. Den første match bliver rigtig sjov på revolver eller Single Stack, så nu er det tid at få disse ud af skabet. Per Bressendorff’s team har igen gjort et flot stykke arbejde, så se nu at få Jer tilmeldt! Det bliver 4 rigtig gode dage fyldt med god skydning.

Fra tidligere Rooster – OBS! Pas på Sweeping her


På Kalvebod er nu 2 af vores bays endelig færdige og godkendte. Vi havde en lille og hyggelig indvielse sidste weekend, og distriktet har gjort et flot stykke arbejde kan jeg fortælle! Det lover rigtig godt for fremtidige muligheder og stævneaktiviteter i det Københavnske.
Vi ses på banen…

Tim

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates