DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev nov-dec 2006
E-nyhedsbrev nov-dec 2006
Skrevet af Tim Andersen   
Onsdag, 29. november 2006 10:30
Formandens E-Nyhedsbrev, nov-dec 2006

Vi starter med nederen: Vi (DSF, Unionen, Adv. Norsker, DIF’s advokat) har været til møde i Justitsministeriet vedr. IPSC. På trods af at vores skydning er uden uheld i 30 år, og på trods af at ministeriets egen sikkerhedsekspert helt frikender IPSC rent sikkerhedsmæssigt, mener man stadig at det er for farligt og skal forbydes. Samt at politiet for fremtiden skal være smagsdommer i dansk idræt idet danske skytteorganisationer for fremtiden bør søge forhåndsgodkendelse til at dyrke nye discipliner. Vi skal nu have referat fra mødet, DSF bestyrelse skal holde møde, og vi skal sammen med Unionen stikke hovederne sammen igen i løbet af en 14 dages tid. Men jeg kan allerede nu love Jer, at bestyrelsen UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER vil finde sig i det! At vi ikke finder os i at blive kriminaliseret ud fra hvad der blot er en ”fornemmelse” og ud fra betragtninger som man fra myndighedernes side pure nægter at redegøre nærmere for, og som man tillige nægter at dokumentere. Det er også muligt vi skal til at betræde den politiske vej, det skal dog ske i nøje koordination med bestyrelsen. Så, er der nogen der kender nogen med politiske kontakter bedes de henvende sig til en i bestyrelsen!!

Juletiden nærmer sig, og SAS’ første stævne i Tjenestepistolturneringen er afviklet. Det næste er d. 9. december med efterfølgende DSF julefrokost! Husk at tilmelde inden d. 1. dec. Til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Næste år’s kalender er snart på banen, herunder 2 stk. Sweden Cup, Rooster, Tjeneste og Kombi DM’er, Bowling Pins mv.. Det bliver et interessant og spændende år!

Den væsentligste udenlandske match bliver EM i IPSC i Frankrig. Vi har fået 13 pladser, med mulighed for at søge flere. Interesserede bedes, uden forbindende, at meddele mig om de vil med til IPSC EM senest d. 10. december! Dette fordi vi skal bede om yderligere pladser inden d. 15. december. Kravet om indbetaling inden d. 15. januar for bindende tilmelding gælder stadig.
Vores dobbelte Tjenestepistol match blev en rimelig succes, idet der var rekord på Sjælland, men lidt tyndt fremmøde i Jylland. Men det gør vi bedre næste år!

SweDen Cup VI på Hanebjerg gik fint, en rigtig ”Hagematch” blev det til. Og som ventet vandt Ralf SC 2006 overall, medens Kbh’s Std. team fik en meget tæt andenplads.

Med Quickborn matchen fik Danmark i alt 13 Presidents Medals i 2006, godt gået! Tillykke til vinderne!

Vi har holdt stormøde på Kalvebod. Der var begrænset fremmøde, men vi kom da lidt videre. Herunder kan jeg glæde med at kunne meddele at der afholdes Bowling Pins DM næste år på Kalvebod. Og der afholdes muligvis også stort Kombi Riffel intro stævne på Hanebjerg i juli. Referat kommer på webbet.

Vi mangler desperat en afløser til vores website, altså en ny webredaktør. Skytterne er flinke til at levere materiale, så det er mest en vedligehold-funktion der er brug for her og nu.
Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates