DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, jan-feb. 2007
Formandens e-Nyhedsbrev, jan-feb. 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 29. januar 2007 17:29
IPSC Europeans 2007 i Frankrig får besøg af 18 danske skytter! Mere end 1.000 deltagere over en uge hos en meget erfaren stævnearrangør og i Bordeaux området skulle sikre at både skyde- og vinoplevelsen skulle kunne bære! 3 af vores pladser er IKKE besat, så skulle nogen have fået lyst her på falderebet kan det måske lige nås! Kontakt undertegnede asap!

Lørdag d. 3. februar er det næste afdeling af SAS’ Tjenestepistolturnering på Kalvebod. Allerede nu er der afsat 40 skydetider, så meld på hvis I skal med. Der har været lidt knas med resultatlisterne fra turneringen, men efter d. 3. kommer der opdaterede resultater på efter hver delmatch.

Vores årsmøde skulle være sidste søndag i februar, men flyttes nok til d. 4. marts, da Formanden er til IPSC Presidents Council & Rules Committee møder i Manila. Tid og sted kommer her om et par dage.

Til vores medlemsforeninger, husk at indsende oplysningsskemaet til os!

Og så til ”sagen”: Justitsministeriet har været så venlige at sende en ordentlig bunke dokumenter vi har savnet meget. Det er skrivelser fra Skydeinspektør Erik Jensen samt forskellige høringssvar og referater, der er af stor betydning for sagsbehandlingen. Vi skal nu til at gennemgå materialet for at levere et kvalificeret svar til ministeriet. Vi fornemmer at ministeriet gerne ser en mindelig ordning, og bolden ligger nu på vores banehalvdel.

Vores sag påkalder sig en del opmærksomhed både herhjemme og i udlandet. CES fonden har nu rundet 60.000 fra vores medlemmer, danske virksomheder samt fra udlandet. Jeg kan nævne at Australien har doneret 1.000€ til fonden. Vi er særdeles taknemmelige og lover, at midlerne skal blive brugt til gavn for vores idræt!

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates