DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, maj 2007
Formandens e-Nyhedsbrev, maj 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 30. april 2007 19:22
Selvom vores omgang med Jm trækker en del på organisationen, ligger DSF ikke på den lade side, og vi har fornøjelsen at præsentere to nyheder: Terrænmæssig Hurtigskydning samt Kombiriffel.

Den første er en pistolterrænskydning med forskellige elementer, præcision, afstande samt hurtigskydninger. Vi starter med at afholde 6 stævner med hurtigskydninger, og hvis det er en succes vil vi afslutte med et fuldt Terrænmæssig Hurtigskydning stævne! NB: Kræver ikke DSF-licens!
Indbydelse til terrænmæssig hurtigskydning på Kalvebod
Regelsæt for Terrænmæssig Hurtigskydning

Kombiriffel er en riffelskydning på 200 meter. Den består af 2x5 skud præcision samt 2x5 skud på tid. Alle riffeltyper kan anvendes i denne disciplin da der er forskellige våbenklasser kendt fra f. eks. Tjenestepistol. Debuten for denne disciplin bliver til Hanebjerg Sommerstævne, hvor vi kører en introduktion tir, tor og fre. d. 3., 5 og 6. juli. DSF stiller både rifler og ammunition til rådighed, så alle kan teste denne nye og spændende skydning!
Indbydelse til Intro Skydning i 200m Kombiriffel (pdf)
Regelsæt for Kombiriffel

Fredag St. Bededag d. 4. maj kører månedens første Tjeneste, i Frederikshavn og allerede i weekenden følger Djursland trop. 12. maj afsluttes SAS Tjenesteturnering på Kalvebod. SweDen Cup II er så om søndagen, d. 13. maj på Hanebjerg, courtesy af Sjællandsafdelingen. Godt vejr tror vi, cafeteriet er åbent og 8 fine stages venter på Jer alle. Som nævnt, Skl. Krudtuglen afholder 6 onsdage, første gang d. 16. maj, stævner i Terrænmæssig Hurtigskydning på Kalvebod. Læs mere i indbydelsen. Og søndagen efter er der Cops Cup XV i Göteborg. Mange tager derop og starter med en tur i byen lørdag aften.SweDen Cup II på Hanebjerg kører som sagt planmæssigt. Omkring 8 banebyggere har tilmeldt sig, og der er det samme antal RO’ere på banen. Flot! Og så ser vi gerne specielt vores nye og nyere IPSC skytter på banen. Vi skal nok sørge for at I får alle tiders oplevelsesrige dag.

http://www.swedencup.info

Til IPSC Europeans 2007 i Frankrig bliver vi ca. 14 skytter. Der er et par pladser ”til overs”, så har nogen interesse i alle tiders oplevelse, er det nu!

IPSC European Championship 2007

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates