DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, august 2007
Formandens e-Nyhedsbrev, august 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Søndag, 19. august 2007 10:41
Danske IPSC skytter vinder igen og igen! Et stort tillykke til hhv. Bo Stampe Madsen og Mats Bäckström for deres Presidents Medals i Standard Division. Vi er nu i år oppe på 10 stk., alle vundet i udlandet, en flot præstation!

Vores nye C-kursus for grovpistol er en succes! Vi har nu kørt 2 kurser, med stor tilfredshed hos deltagerne. På en dag får man værktøjer til kvalitetstræning, og de 400 det koster er meget hurtigt sparet i forgæves ammunitionsforbrug. Jeg kan ikke anbefale det kursus nok! Hold øje med næste indbydelse.

Vi har hele tiden en stor søgning til vores A IPSC Sikkerheds- og Licenskurser. Senest er kurset d. 25. -26. august på Kalvebod fuldtegnet. De næste kurser er hhv. 22. – 23. september på Kalvebod samt 27. – 28. oktober i Aalborg.

IROA Level I Seminar afholdes i forbindelse med Göteborg Open i Göteborg d. 29. – 30. denne måned. Steen er kursusleder og der er stadig enkelte ledige pladser. Efterfølgende er Steen og jeg RO’er ved matchen d. 1. og 2. september.
Se ipsc.se

Vores 15 EM deltagere er nu for de flestes vedkommende i gang med at pudse formen af inden det går løs d. 17. september i Frankrig. Vi stiller tillige med 3 National teams i hhv. Standard, Production og Open. Udtagelsesudvalget har udtaget følgende teams:
Standard:Ralf K Jensen, Mats Bäckström, Bo Stampe og Finn Pedersen
Production:Jack Rømer, Lars Hagemann, Søren W Larsen og Peter Schieck
Open:Finn Johansen, Knud Erik Poulsen, Tim Andersen samt K.B. Svendsen

IPSC EM

Årets IPSC DM afholdes på Hanebjerg i forbindelse med SweDen Cup VI. Det er Kbh afdelingen der står for denne match, og de vil gerne allerede nu høre fra alle, der er interesseret i at give en hånd med banebyg. Vi skal bruge en 6 -. 8 energiske byggere! Vi starter med et formøde lørdag d. 1. september på Hanebjerg efter træningen, kl. 13. Her laves der arbejdsfordeling, fremlægges stages osv.. Bygning af Hullet og Hakket starter så efter lørdagstræningen weekenden d. 22. og 23. september. Resten af matchen bygges så fredag aften og lørdag d. 28. og 29. september. Nedtagning af alt efter matchen om søndagen. Kan du komme en eller flere af ovennævnte dage bedes du kontakte Kokken Peter Munk Andersen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Justitsministeriet har udbedt sig supplerende begrundelser og oplysninger fra Rigspolitiet i den verserende IPSC sag. Vi mener ikke der er noget at komme efter, så vi ser frem til svaret med forventning.

Vi har haft vores årlige møde med Unionen denne uge, som vanligt i en fin stemning. Her blev vores nye discipliner gennemgået, og vi trykkede lidt på for at få ordnede forhold for genladning.

Nogle synes den danske våbenlov er restriktiv, men jeg kan fortælle, at i Kentucky, USA, er det forbudt at bære et skjult våben der er længere end to meter…

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates