DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, december 2007
Formandens e-Nyhedsbrev, december 2007
Skrevet af Tim Andersen   
Søndag, 23. december 2007 19:52
Så gik endnu et år uden at vi fik afsluttet vores diskussion om skydediscipliner med Justitsministeriet. I samarbejde med Unionen producerede og fremsendte vi til myndighederne først på året en DVD med en beskrivelse af forskellige discipliner, idet vi fornemmede et udbredt ukendskab til disse hos de, der skulle behandle sagen. Vi har siden da intet hørt, Sagen går nu snart ind i sit 3.år, og ministeriet har også erkendt at de skylder os et endeligt svar.

Året bragte til gengæld en til tider ophedet intern debat om vores regelsæt for vores baneskydninger, ikke mindst Tjenestepistol. Vi vil fremlægge et nyt sæt regler for 15M Grov, Kombi- og Tjenestepistol, og vil derfor bede alle, der har en, gerne begrundet, mening om hvordan de bør være, at kontakte Henrik F Nielsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. inden udgangen af januar med forslag og kommentarer.

200M Kombiriffel har mødt stor interesse fra hele landet. Vi afholder derfor det første DM på Hanebjerg i juli. Ønsker andre at afholde stævner i Kombiriffel er det bare at sige til, så står vi til rådighed med hjælp og rådgivning.

Næste år er vi vært ved Nordic Championships IPSC Open & Production ved Rooster Mountain 2008. Vi kører også SweDen Cup som de tidligere år. Samtidig kommer en del lokale aktiviteter, ikke mindst i Aalborg og på Kalvebod.

IPSC World Shoot XV med mere end 1000 deltagere er næste år på Bali. Jeg har den glæde at meddele, at Danmark har fået ikke mindre end 10 slots til denne gang! Da arrangementet er rykket til 26. oktober og frem, flyttes den hjemlige tilmeldingsdeadline til 1. februar. Jeg kan love en oplevelse helt ud over det sædvanlige!!

TopGuns og Gunparts er igen i 2008 på banen med sponsering af hhv. Præmievåben og høreværn til de skytter der deltager i Tjenestepistol samt er i en forening medlem af DSF eller har licens. En stor tak skal rettes til alle vores støtter og sponsorer. Husk det er der man gør en god handel som DSF skytte!

Dette nyhedsbrev er tillige udsendt som direkte e-mail til vores licenshavere og vores foreninger. Har du ikke modtaget det, bedes du sende din e-mail adresse til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så vil du blive oprettet på DSF’s mailing liste.

Og så ønsker vi fra Bestyrelsen alle vores medlemsforeninger og licenshavere

En rigtig Glædelig Jul & et Godt Nytår!


 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates