DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, april - maj 2008
Formandens e-Nyhedsbrev, april - maj 2008
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 14. april 2008 01:32
Lad mig starte med at sige Velkommen til rigtig mange nye skytter! Jeg håber I vil benytte Jer af de mange tilbud der er herhjemme og i det nærmeste udland.

Dette er så det sidste Nyhedsbrev på den ”gamle” web platform. Mads er næsten klar med den nye, stay tuned!

Årsmødet gik stille og roligt. Ikke noget epokegørende i år, referat andetsteds på denne site. Peter Larsen, Farum, løb med årets Præmievåben fra Topguns.dk! Tillykke til Peter.


Vi har nogle matcher vi skal have op at stå. Først SweDen Cup II d. 11. maj. Så IPSC Rooster Mountain/Nordic Championships i Prod.og Open 23. – 27. juli samt SweDen Cup VI d. 14. september. Der er allerede interesse for deltagelse i Rooster fra Italien og Tyskland. Derudover vil vi gerne søsætte 2 stk. DSF Pistolterræn matcher omkring september på Kalvebod samt december på Hanebjerg.


Derfor indkaldes til DSF Aktivitetsmøde lørdag d.19. april kl. 15.30 på Kalvebod. Det er efter den afsluttende SAS Tjenestepistol match, og der serveres kaffe og brød til de fremmødte. Bestyrelsen håber at se så mange som muligt til dette møde. Kom og vær med til at præge vores aktiviteter i år!
Indbydelse til SAS Cup (.pdf)
Indkaldelse til aktivitetsmøde (.pdf)

Årets første 200M Kombi-Riffel stævne er på Kalvebod, søndag d. 4.maj med Skl. Krudtuglen som arrangør. Det er en af vore ”gamle” foreninger, der har oplevet en helt rekordstor tilstrømning af nye medlemmer det sidste års tid. Våbensmeden er til stede, og der vil være mulighed for at prøve lidt af hvert.
Indbydelse til kombiriffel (.pdf)

Årets Cops Cup i Gøteborg d. 17. – 18. maj, som er den 16.i træk, får besøg af knap 20 danskere. Det er altid en hyggelig match med en god stemning, og så får vi en undskyldning for at tage Downtown til en god bøf om lørdagen …IPSC World Shoot på Bali har fået endnu en dansk deltager, så 8 skytter samt familier skal derover. Matchen bliver skudt af over 1.000 skytter, vi glæder os allerede…
Mere på http://www.worldshootbali.com

Justitsministeriet har tilsendt os et skema til udfyldelse samt nogen spørgsmål om vore skydninger. Der udarbejdes svar som tilsendes JM inden d.1.maj. Nu håber vi alle på en snarlig og fornuftig ende på sagen!

IPSC Sikkerheds- og Licenskurserne kører med 100 Km/t! Forårets 4. kursus på Sjælland afholdes d. 31. maj - 1. juni. Og et Jyllandskursus afholdes fre. – lør. d. 29. – 30. august. Vi prøver at klare lidt bedre vejr end på billedet…


Vi mangler stadig stævneafholdere til DM på 15M Grov, Kombipistol samt Jyllandsdelen af Tjenestepistol. Venligst giv besked asap om nogen har lyst at afholde et eller flere af disse.

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates