DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, juni/juli 2009
Formandens e-Nyhedsbrev, juni/juli 2009
Skrevet af Tim Andersen   
Søndag, 07. juni 2009 18:44

 

Justitsministeriets godkendelse af IPSC affødte en lang række glade reaktioner både herhjemmefra og fra udlandet. Og i forlængelse heraf har justitsministeriets Skydeinspektør Erik Jensen nu lagt sidste hånd på værket vedr. betingelserne for terræn- og terrænmæssige skydninger under Dansk Skytte Union, altså os. Så brugen af stålmål er endelig lige om hjørnet.Og i forlængelse heraf: Sverige har nu også fået IPSC formelt godkendt af myndighederne. Et stort tillykke til Christer Back og alle svenske IPSC-skytter!

Sveriges Mesterskaber i IPSC er sidste weekend i august, i Malmø. Indeholdt i denne 2 dages Level III match er SweDen Cup. Er man interesseret i at deltage i SM’et skal man nok være tidligt ude. Hotellet lukker for tilmeldinger denne måned, og matchen i juli! Se mere på www.ipsc.se

IPSC-aktivitetsniveauet er stadig stigende. Mini-matcher i Ålborg, på Hanebjerg og i København vokser i antal, - en stor tak til initiativtagerne. På Kalvebod pusler man med et mini-match koncept der i starten kun dækker 2 divisioner, IPSC Std. Revolver samt en ”hjemmelavet” Singlestack klasse, for Colt, Neuhausen og lign. pistoler. Sidstnævnte division må max indeholde 8 skud, og tillader tillige 7- og 8 skuds revolvere. Mere følger.SweDen Cup II 2009
blev den hidtil største i SC’s historie, en flot debut på Kalvebod!


Der tilgår stadig flere foreninger til DSF
. Senest er Sportsskytter i Nordsjælland, Vadum samt Dansk Riffelskytte Klub kommet med i folden, sidstnævnte med speciale i 200M Kombiriffel samt 1000 yards langdistanceriffel, vi påtænker at starte op. IPSC A Sikkerheds- og Licenskurserne er der også fuldt tryk på. Er du interesseret i at deltage i skydningens Formel-1, kig i kalenderen for næste kursus.

Rejseaktiviteten har aldrig været større hos os! Senest har 12 skytter været til Extreme Euro Open i Czech Rep.. Og til IPSC EM i Rifle i Norge til juli har nu også deltagelse af 8 skytter herhjemmefra, heraf et national team i SAO, Semi-auto Open. Det bliver en stor opgave at skaffe noget metal hjem, men jeg tror der er gode chancer for vores hold.Rooster Mountain 2009 er reduceret til Chicken Hill, altså en level II match, da vi ikke er vært for Nordiske mesterskaber i år. Mere på SSIN’s hjemmeside.

Kæmpe DSF Promotion i august! Vi afholder 2 arrangementer i august, et i Ålborg d. 22. og et på Sjælland omkring samme måned. Her vil man kunne prøve alle vores discipliner, se film fra arrangementer, snakke med vores skytter samt måske få en snitte eller to. Mere følger!

Mvh
Tim

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates