DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, dec. 2009
Formandens e-Nyhedsbrev, dec. 2009
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 14. december 2009 11:06

Vores første år som ”godkendt” er ikke gået stille af!  Rigtig mange tiltag af vores aktive medlemmer betyder rigtig mange tilbud til den aktive sportsskytte. Knap 80 nye A-licensskytter er det blevet til i år, og næste år forventes omring 120. Vi ser også en kraftig stigning i antallet af medlemsforeninger, især nogle af de større og mere toneangivende. Velkommen til alle Jer nye!

Dette betyder igen på langt sigt flere banemuligheder og flere stævnetilbud landet over. Alene næste år er der skemalagt mere end 20 IPSC stævner! Toppen af kransekagen bliver årets internationale Rooster Mountain på Hanebjerg. En IPSC level III match med Nordisk Mesterskab i Open & Production, og samtidig DM for alle IPSC discipliner. 

SAS Cup’en på Tjeneste på Kalvebod er startet som den sluttede sidste år, med over 70 skydninger hver gang! Nyt er on-line tilmelding, så der reserveres pladser ved tilmeldingen. Det er en forsøgsordning, der i løbet af 2010 udbygges med introduktion af et DSF-skyttenummer.
Online tilmelding (forsøg)

 Der planlægges tillige en række nye banedisciplintiltag næste år. Udover introduktionen af Steel Challenge barsles der med en ”Super-Centerfire ” Cup, med 4 stævner i hver landsdel over hele landet. Ved denne Cup skal der skydes Tjeneste, Kombi og 15M Grov, alt sammen samme dag, mindst to gange. Den skydes kun i SP og SR. Her finder vi de bedste Centerfire skytter i Danmark, og de kan se frem mod en rigtig flot præmierække! Vi arbejder også med at bedste ”rookie”, altså nye skytte, kan deltage i en præmievåbenkonkurrence. Mere følger!


IPSC EM er til september i Serbien. Mere end 1.000 af de bedste skytter skal konkurrere om medaljerne, og det forventes at vi sender alle de, der blive tildelt os. Mere primo januar.

European Handgun Championship 2010

Det er godt at se en tilgang til NROI. Og nogle udtaler et ønske om at gå videre til IROA hvilket varmt kan anbefales, hvis man har det der skal til. Vores IROA dommere er ganske velanskrevne i udlandet, og vi ser gerne antallet udvidet.

Vores årsmøde afholdes d. 21. februar 2010 i SKAK huset på Kalvebod. Mere følger.

Til næstsidst: HUSK at tilmelde Jer vores årlige Julefrokost! Det er en rigtig hyggelig aften, der varmt kan anbefales alle vores skytter!


Www.TopGuns.dk og www.Gunparts.dk er stadig på banen med sponsering af hhv. Præmievåben og høreværn til de skytter der deltager i Tjenestepistol samt er i en forening medlem af DSF eller har licens. Og www.vaabensmeden.dk samt www.Centerarms.dk melder sig igen på banen med sponsering næste år. Også www.s-p-t.dk sponserer os, og har udover specielt tilbud på specialtilpassede høreværn til vores skytter nu også fået CZ-agenturet herhjemme. En stor tak skal rettes til alle vores støtter og sponsorer. Husk, det er der man gør en god handel som DSF skytte!

Og så ønsker vi fra Bestyrelsen alle vores medlemsforeninger og licenshavere

En rigtig GlædeligJul & et Godt Nytår!

 

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates