DSF Nyheder Nyhedsbreve Nyhedsbrev maj-juni 2010
Nyhedsbrev maj-juni 2010
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 11. maj 2010 10:33

 

EM IPSC Handgun  2010 i Serbien til september bliver nok det største IPSC EM endnu, over 1.000 skytter ventes der. Danmark er repræsenteret af 14 skytter, og DSF's udtagelsesudvalg har sat de to Danish National Teams:

Standard:
Ralf K Jensen
Ulrik Birkær
Peter Schieck
Klaus Fristrup

og

Production:
Lars Hagemann
Søren W Larsen
Peter Davis
Martin Erni

På dommer-siden er Peter Munk Andersen er udtaget som IROA dommer til matchen.SSIN var vært ved årets første SweDen Cup, på Hanebjerg. En rigtig fin match, og især Claus Henneberg må nok tildeles en del ros. :-)


Kort forinden var Krudtuglen vært ved den første IPSC Mini Match på Kalvebod. Igen, et fint tiltag, og her må primus motor Michael Løje også høste anerkendelse.
<MM foto>

Men der er andet end IPSC i gang! SAS Tjenestepistol Cup blev afsluttet med rekord deltagelse! Dejligt at se mellem 80og 100 skydninger på én dag i det koldeste vintervejr! Skal nogen nævnes her er det SAS formanden Finn Johansen, der ved hvordan den ged skal barberes.Vi har tilskrevet alle vores medlemsforeninger for vi vil gerne have en forbedret og jævnlig kontakt med Jer. Se under "For Foreninger". Vi håber at I vil sætte forskellige skibe i søen, og husk vi er altid behjælpelige på enhver måde, herunder  kommer vi gerne og hjælper et nyt projekt i gang! Det, der står først for, er vores landsdækkende 200M Kombiriffel turnering, - håber at flere af Jer har lyst til at køre de 4 delstævner.  IPSC Nordic Championships i Open og Production er i Göteborg, d. 12. - 13. juni. Mange tager derop!
Vores næste større projekt er at være vært ved IPSC Nordic Championships i Standard og Revolver / Rooster Mountain Level III på Hanebjerg til juli. Matchen er godkendt af IPSC og tilmeldingerne kommer fint ind. Med holdet fra SSIN som tovholder tegner det til at blive alletiders internationale match!Som I ved, arbejder vi på at få orden på kalibre og rifler til vores internationale discipliner. Vi forventer at holde et snarligt møde med Unionen, hvorefter der nu gerne snart skulle komme gang i sagerne.

mvh
Tim


 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates