DSF Nyheder Nyhedsbreve Nye tider i dansk skydesport!
Nye tider i dansk skydesport!
Skrevet af Tim Andersen   
Onsdag, 23. november 2011 17:52

Pr. d. d. er DSF en del af Unionen, idet den hidtidige Associeringsaftale nu er erstattet af at vi er optaget som landsdækkende forbund under Unionen.
Undertegnde er nu med i FORD, og vi kan stille med delegerede til Unionens årsmøde til marts næste år.

Vi er i gang med at få lavet vores egne medaljer, så det trækker lige lidt mere ud før vinderne af vores 3 bane-DM'er får deres tilsendt.

Det længe ventede A+ kursus (populært kaldet IPSC skyd-selv) er nu på trapperne fra NROI, mere først på det nye år.

DSF's årsmøde og tilhørende arbejdsmøder til næste februar bliver i Jylland, mere kommer.

Til vores medlemsforeninger:

Det er NU I skal melde tilbage hvis I ønsker at afholde DM'er eller andre DSF-stævner næste år! Samtidig kan jeg fortælle, at Anschütz sponserer starten på vores nye 15/50m Kombiriffeldiscipliner. Snart har DSF to Anschütz Biathlon rifler til udlån til foreninger, der ønsker at præsentere denne nye skydning for sine medlemmer, ikke mindst juniorer!

Så skriver vores webmaster Mads Peter Bach:

Vi lancerer nu et officielt DSF forum, hvor det bliver muligt for DSF skytter at kommunikere og debattere. I første omgang har skytter med licens adgang, og skytter uden licens får adgang når DSF skyttenummer
systemet er færdigudviklet.
Vi håber I tager godt imod det. Hvis I mener der er behov for yderligere underfora eller andre ændringer, så kontakt venligst Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
Du får adgang til det nye forum ved at logge ind på forsiden af dsf.dk (se denne artikel, hvis du er licensskytte og ikke har et DSF.DK brugernavn).

En video-vejledning i hvordan du bruger forumet kommer i løbet af den næste uge.


Endelig er der resultater fra den første del af hhv. Tjenestepistol- og Kombiriffel Cup'erne på Kalvebod. Se fotos fra begge af vores nye mesterfotograf Jesper Bølling.

/Tim

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates