DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, april 2012
Formandens e-Nyhedsbrev, april 2012
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 24. april 2012 11:54

 

Indledningsvis har jeg fornøjelsen at kunne meddele, at Hollands Justitsminister blev helt underkendt i det hollandske parlament,og blev sendt hjem til skrivebordet med besked om at det var en "ommer". Så krigen er ikke vundet endnu, men slaget er. Fortsæt med at skrive på deres petition (nu oppe på snart 10.000 indlæg).

Weekenden bragte 15 kursister gennem et fint IROA Level I Seminar ved IROA RM Steen Nitschke og IROA RO Peter Munk Andersen. Mere på www.nroi.dk


Og i fortsættelse heraf er jeg glad for at kunne fortælle, at vores internationale dommerkorps nu er udvidet med to danskere, Michael Løye og Ulrik Saxhøj. Det  bringer den danske del af IROA op på 9: 2 Range Mastere, 2 Chief Range Officers og 5 Range Officers. Tillykke!

IWA i Nürnberg var som vanligt meget fint besøgt og vi havde danskere på en stand dernede. Det tilhørende møde i WFSA,som IWA er vært for, var også interessant. DSF var medstifter af WFSA, og det lader til at organisationen nu får indflydelse på UN's Small Arms Treaty, ligesom WFSA har været stærkt medvirkende til at den tilsvarende lovgivning i EU har fået et fornuftigt format. Et klip fra IWA om WFSA.

Ved Repræsentantskabsmødet i Unionen blev DSF et forbund under Unionen. Dette vil give nogen forpligtelser, men ikke mindst også nogen rettigheder og en del øget indflydelse. Herunder er Finn Johansen (for KSF) og Christian Ditlev for DSF nu med i Pistolsektionen, og vi arbejder på at få Michael Løye med i Riffelsektionen. Unionen fik ny formand, John Hansen, og vi har allerede haft et første uformelt møde med John på Kalvebod.

Jm har nu kaliber og riffel sagerne på deres skrivebord. Vi arbejder gennem Unionen hårdt på at disse sager lander som de skal!Vores to turneringer på hhv. Kombiriffel med 134 skydninger og Tjenestepistol med 327 skydninger er nu afsluttede for denne gang. Et stort tillykke til alle vinderne og en stor tak til arrangørerne.


 

/Tim

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates