DSF Nyheder Nyhedsbreve Nyt-nyt-nyt
Nyt-nyt-nyt
Skrevet af Tim Andersen   
Lørdag, 05. april 2014 23:42

Jeg er stolt over at kunne meddele, at vi har fået godkendt 3 af vores IROA dommere til IPSC World Shoot., Mark Weisinger, Michael Løye samt Ulrik Saxhøj. Jørgen Rigtrup er med på en NROI hjælperplads, og vi er således 19 der tager af sted til Orlando i oktober.

Dansk Skytte Unions Repr. møde i marts blev ikke uden et solidt DSF-fingeraftryk (eller to...). Først havde vi, sammen med Sortkrudt og Københavns Skytteforeninger, fremsat et forslag om at forbund i 2014, -15 og -16 skulle betale til Unionens drift hvis de ville være med i arbejdet. Dette forslag blev imidlertid strammet en del op inden årsmødet, idet alle "kugle"-forbundene blev enige om en tekst uden forbehold, altså at alle forbund skulle betale. Et stort skridt fremad til at sikre Unionens økonomi i fremtiden.

Derefter kom vores andet forslag, også i samarbejde mellem Sortkrudt, KSF og DSF, om at Unionskortet skulle være frivilligt, til afstemning. Også denne afstemning vandt vi, så Unionskortet ændres nu til en frivillig ordning. Mere herom senere, når vi sammen får udarbejdet de nye retningslinier for det.

Årets DOR (IPSC Danish Open Rifle) afholdes igen i år på KSC i juni. Vi står i den underlige situation at vi for nuværende ikke kan stille med danske skytter med deres registrerede våben til matchen, således heller ikke en tidligere Europamester eller sidste års matchvinder. Vi knokler på sammen med Unionen at få tingene på plads, lover jeg.

 

Unionens 100 års jubilæum fejres søndag d. 29. juni på KSC. Her vil DSF være fint repræsenteret med forskellige skydediscipliner, både som opvisning men også som publikum vil kunne prøve. Mere senere.

 

Velkommen til nye foreninger (nogle på vej) hos os: Copenhagen Practical Shooters, International Skf., Stenløse Skf. samt Højbjerg Skf. Vi nærmer os 80 medlemsforeninger, snart kommer en rigtig foreningsliste her på webbet.

 

HUSK: Alle resultater til 15m Kombipistol Vinterturneringen skal være inde senest d. 15. april!

 

/Tim

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates