DSF Nyheder Nyhedsbreve Sektionsforvirring DSF ctr. Unionen
Sektionsforvirring DSF ctr. Unionen
Skrevet af Ebbe Wolff   
Tirsdag, 13. oktober 2020 21:57
Hej DSF medlemmer,
 
Jeg føler at jeg er nødt til at give en update på det jeg har valgt at kalde ‘Sektions-forvirringen’
 
Tilbage i februar blev jeg til årsmødet valgt som det jeg troede var formand for ‘Dynamisk Sektion’
 
Sektionens årsmøde og valget blev dog gennemført efter ‘DSF Sektionens’ vedtægter, og dermed blev jeg valgt som formand for ‘DSF Sektionen’ under DSF, og IKKE til ‘Dynamisk Sektion’ der organisatorisk hører under Aktivitetsudvalget i Dansk Skytte Union.
 
Unionens vedtægter og bestemmelser for Dynamisk Sektion (Sportsskyttesektionen) kan findes i deres Lovgrundlag III på hjemmesiden.
 
DSF Sektionens vedtægter findes i to forskellige udkast på PDF og mangler stadig at blive uploadet på DSF.dk (sidst jeg kiggede)
 
Af uvisse grunde gik der 4-5 måneder før dette gik op for de implicerede parter, og primært fordi jeg stillede forståelsesspørgsmål til organisationen og de (til tider) modstridende vedtægter.
 
Dansk Skytte Unions formand for Aktivitetsudvalget Paul Erik Jensen er nu opmærksom på dette, ligesom John Hansen og Claus Henneberg/DSF Bestyrelsen er det.
 
Resten af DSF Sektionen under ledelse af Kim Snerup derimod kan ikke rigtig forstå at der er sket et mix up, og insisterer på at der er tale om en og samme sektion.
 
Men......man kan ikke have to sæt vedtægter til samme sektion, det kan simpelthen ikke lade sig gøre.
 
Jeg har forgæves prøvet at forklare alle der gad lytte hvorfor jeg ikke har kunnet udføre noget arbejde i ‘Dynamisk Sektion’ (fordi den ikke er besat) og at der skal ryddes op i misforståelser, sektioner og vedtægter før vi kan komme videre.
 
Nu gider jeg ikke mere. Jeg har meldt ud at jeg ikke ønsker at deltage i farcen længere, og trækker hermed offentligt mit formandskab for DSF Sektionen.
 
Jeg ønsker ikke at have noget med arbejdet omkring ‘den ene eller den anden’ sektion at gøre før parterne (DSF Bestyrelse og DSU repræsentanter) finder ud af hvor vi står og hvordan vi skal komme videre. Alt andet er simpelthen spild af tid og god energi, og føles som at slå i en pude.
 
Jeg bebrejder hverken den ene part eller den anden, men opfordrer blot til snarlig dialog så vi som sportsskytter kan komme videre med vores ønsker og discipliner.
 
Så længe der er knas mellem forbund og organisation KAN vi ikke komme videre med det det er vigtigt - dialog med myndighederne omkring nye discipliner og værktøjer til at bedrive dem.
 
Jeg svarer ikke på denne tråd, jeg har allerede spildt for meget tid på ingenting.
 
God aften til jer alle,
Ebbe Wolff
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates