DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev marts 2004
E-nyhedsbrev marts 2004
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 08. marts 2004 12:21


DSF’s årsmøde forløb uden større tumult. Vi sagde farvel-og-tak til Ralf K Jensen, der har valgt at forlade bestyrelsen, og sagde goddag-og-velkommen til Per Bressendorff, der ”avancerede” fra suppleant til bestyrelsesmedlem. Og så havde vi fornøjelsen at få indvalgt Mats Bäckström som ny supppleant. Referat

Las Vegas i februar er hektisk som sædvanlig, men møderne på The Country Club var produktive. De første halvanden dag gik med Presidents Council møde, og resten med Rules Committée og IROA møder. Meget blev nået, herunder kan jeg berette at Danmark har fået en formandspost i IPSC Environmental Committée, ved Knud Erik Poulsen! Knud Erik er særdeles kyndig på området, og vil bringe IPSC i forgrunden i miljøspørgsmål. IPSC Regelsættet blev gennemgået, og vi besluttede at ikke røre ved det før tidligst ved Assemblyen i Equador næste år, dvs. med virkning fra (tidligst) 2006. USA er rykket nærmere IPSC, og mon ikke vi snart når målet; samme regelsæt for hele Verden. Så er undertegnede kommet med i en komite der skal lave udkast til en ”verdenskalender”, dvs. skemalægge fremtidige Level IV og V matcher i Handgun, Shotgun og Rifle.


NROI har en side med de væsentligste regelændringer indenfor IPSC, der er trådt i kraft med January 2004 Rules (og altså ikke 15. ed. som mange fejlagtigt skriver). Se dem her under Regelsæt

Årets IPSC EM i Tjekkiet er overtegnet. Vi har nu 3 på venteliste, 11 er sikre på at komme af sted, jeg tager af sted, og så ser vi hvor mange IROA dommere herhjemmefra der udtages.


Årets Assembly bliver på ultimo november på Bali, der også er vært ved en Level IV Handgun og en Level III Shotgun match. Steen skal være vice-RM på Shotgun matchen, og jeg tager også af sted. Interesserede (skytter og IROA dommere) bedes henvende sig til undertegnede.


SweDen Cup, der er et samarbejde mellem 5 svenske og to danske klubber, tegner til at blive en bragende succes. Der skydes primært Standard Div. Og hver klub er sikret deltagelse med eet hold til hver match. Der er allerede overtegnet til den første match i Växjö, med 10 danske skytter (2 hold og to ”løse”) tilmeldt.

SweDen Cup i Växjö

Og søndag d. 14. april er der DM på 15 Meter Grov. Da det kolliderer med FAS årsmøde, åbner Hørsholm Pistol dørene dagen før, lørdag d. 13, kl 15, så skytter forhindret om søndagen også har en chance.

Ugen efter er årets første IPSC A-licenskursus på Hanebjerg. Ønsker man at deltage i skydningens Formel 1 herhjemme, og i resten af verden, er det ved at være tid at give lyd fra sig!


Jyllandsafdelingen afholder ”åbent hus” i Borris søndag d. 4. april. Her vil interesserede kunne stifte bekendtskab med IPSC pistol og riffel, PPC, Bowling Pins, langdistanceriffel 1000 yards m.v. . DSF gi’r en lille snack og noget ammunition, kom og prøv!!!

Introduktion af DSF´s discipliner i Borris


Forberedelserne til hhv. vores Level III Rifle match i Borris d. 22-23 maj, og 2 Level III Rooster matcher, som tillige er Nordiske Mesterskaber, i juli, kører planmæssigt. Vi glæder os til at byde velkommen til rigtig mange skytter!

Kalvebod afventer lidt miljøsag, men det skulle være ved at være op over, så hav lidt tålmodighed endnu. Og så har vi fået et rigtig klublokale sammesteds, så det bliver rigtig rart at kunne mødes derude.

Året tegner rigtig godt! Mange interesserede, og nye, skytter og mange tilbud! Vi ses på banen…..

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates