DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev april 2004
E-nyhedsbrev april 2004
Skrevet af Tim Andersen   
Fredag, 23. april 2004 13:16
Formandens E-Nyhedsbrev, april 2003

IPSC EM i Tjekkiet til august gæstes af ikke mindre end 15 danske skytter, idet vi har fået alle de slots vi har bedt om! Dvs. vi er i den heldige situation at vi kan stille hold i Open, Standard og Production divisionerne. RO situationen er endnu ikke afklaret, men Lars, Gert og Anders venter at høre mere.Og nu vi snakker rejser, Steen og jeg tager til IPSC Australasian Level IV i Bali til november/december. Steen skal være RM på en tilhørende Level III Shotgun match samme tid og sted, og jeg skal deltage i den årlige IPSC Assembly. Har flere lyst at tage med venligst kontakt undertegnede.

Australasian Level IV


Året er allerede godt i gang. Vores Åbent Hus arrangement i Borris blev en succes, med over 100 interesserede deltagere. På stævnesiden blev det første Kombistævne også rimeligt besøgt med ca. 35 skydninger, og årets Sikkerheds- og Licenskursus blev afholdt på Hanebjerg i højt solskin. Tillykke til de nye licenshavere!På webbet er Jack igen connected, og vores Køb og Salg side kører forrygende! 5-6 våben solgt på 3 uger, det er helt ok.

Køb & Salg


Den årlige Level III Rifle match i Borris d. 22-23 maj nærmer sig, tilmelding via www.ipsc.dk

Malmø afholder Team Challenge d. 5. juni. Det er en ren holdskydning i IPSC, og jeg lover, der er særdeles fornøjeligt at deltage!Så er det tid til årets første Sikkerheds- og Licenskursus i det jyske, d. 11. 12. juni (Bem. fre og lør). Foreløbig 10 tilmeldte! Kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Sikkerheds- og Licenskursus


Endnu et Værløse/SIF stævne med bl.a. Kombipistol afholdes d. 12 – 13. juni på Hanebjerg, og ugen efter er det tid til DM i Bowling Pins, d. 20 juni også på Hanebjerg. Som sædvanlig: ”A Splendid Time is Guaranteed for All”!

BOWLING INDBYDELSE


Rooster ligeså! Dobbelte Nordiske Mesterskaber, Saul Kirsch kursus for interesserede, tilmeld via www.ipsc.dkOg de to danske SweDen Cups afholdes på Hanebjerg, første gang d. 9. maj, da vi ikke er helt klar med godkendelser på Kalvebod. Der har været udsolgt til de første to i Sverige, men mon ikke vi kan klare hvad der måtte komme af deltagere?

Vi har god tilgang af både personlige medlemmer og foreninger! Velkommen til alle Jer nye!

Med venlig hilsen
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates