DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev maj 2004
E-nyhedsbrev maj 2004
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 11. maj 2004 13:16
Formandens E-Nyhedsbrev, maj 2004

Sæsonen er godt nok i fuld gang! Alle vores stævneaktiviteter er særdeles velbesøgte, og vi oplever en stigning i vores medlemstal, både foreningsmæssigt og af personlige medlemmer, der ønsker licens. Velkommen til alle I nye!

Vore svenske venner var glade for at være her, og vi var glade for at se dem igen ved den første IPSC SweDen Cup på dansk jord. Dette er en større udgave af den gamle Örestad Cup, med nu 5 svenske og 2 danske foreninger som deltagere. Dejligt at se 50 skytter skyde 6 gode stages på en varm forårsdag, og en tak til Jack Rømer som var primus motor denne gang.Som altid har DSF skytter en lang række tilbud, det er kun at række hånden ud! Vores første B-Licenskursus afholdes på lørdag d. 15. maj på Kalvebod. Dette er en måde at få licens til en række skydninger uden at skulle gennem den store skriftlige prøve, og så på kun én dag. Kurset kan varmt anbefales til alle, der nemt og hurtigt ønsker at få rutine i god og sikker våbenbetjening!

B-Licenskursus


Weekenden efter holder vi vores årlige IPSC Rifle Level III i Borris. Den bliver besøgt af skytter fra bl.a. Norge, Holland, England og Tyskland. Keld Knudsen og Henrik F har lavet nogen rigtig spændende stages som vi glæder os meget til! PS: Stadig enkelte ledige pladser! Og for de, der hellere skyder pistol, er der årets IPSC Cops Cup Level II i Göteborg om søndagen. Plejer at være en både sjov og underholdende match.

IPSC Riffel – BorrisPolitisk er der også gang i tingene. I forlængelse af at Sortkrudt skytterne nu har adgang til at skyde op til 45 til træning og konkurrence går vi nu i gang med at sikre os tilsvarende muligheder. I betragtning af at DSF er den skytteorganisation hvor langt den højeste medlemsandel er aktive konkurrenceskytter, samt med et særdeles intensivt idrætsligt samarbejde med landene omkring os, kan vi ikke forestille os at vi ikke også skulle kunne opnå en tilnærmelse med reglerne i landene omkring os. Derudover starter vi nu en forsøgsrække i samarbejde med justitsministeriets Skydeinspektør Erik Jensen der skal vise mulighederne for at skyde stål på vores skydebaner. Det er noget DSF har særdeles stor erfaring med, ikke mindst via vores internationale samarbejde. Endelig er der møde mellem skytteorganisationerne og justitsministeriet i juni. Her vil DSF for første gang være med ved bordet!

På aktivitetssiden bliver juni ikke meget kedeligere med bl.a. DM i Bowling Pins, og juli er der bl.a. dobbelt Nordiske Mesterskaber, Rooster Mountain, på Hanebjerg.

Så, støv grejet af og lad os ses derude…

mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates