DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev juni 2004
E-nyhedsbrev juni 2004
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 31. maj 2004 13:16
Formandens E-Nyhedsbrev, juni 2004

Nordic Championships i IPSC Rifle er i Oulu, Finland 10. – 11. juli. Petteri Aro har lovet en spændende match, og Danmark bør stille i hvert tilfælde et Semi Auto Open team! Interesserede bedes henvende sig til undertegnede ASAP, så vi kan få booket billetter. Stages m.v. på følgende link:

Nordic Championships i IPSC Rifle


Tiden nærmer sig til årets IPSC Svenske Meterskab i nærheden af Stockholm d. 3.–4. juli. Vil nogen køre med Steen og jeg derop, og det gælder også hvis nogen vil RO’e eller være Stats på matchen, er de velkomne. Besked til mig ASAP.


Jyllandsafdelingen afholder IPSC Sikkerheds- og Licenskursus d. 11. – 12. juni, en halv snes kursister ventes at deltage.

DM i Bowling Pins på Hanebjerg plejer at blive en festlig affære. I år bygger vi færdige borde, (hvis vi ellers får 2 x 8 frivillige byggere til bygning og opsætning) som kan genanvendes år efter år for at spare på arbejdskraften.

DM Bowling Pins


Husk også SIF åben på Hanebjerg d. 12. – 13. juni. Unionsskydninger samt Kombipistol. Og som noget nyt er der også holdskydninger i år.

ISSF/Kombi på Hanebjerg


Og så kommer den 4. SweDen Cup af 7, denne gang i Kristianstad, d. 13. juni.


Djurslands seneste Tjenestepistolstævne var godt besøgt, over hundrede skydninger mod 75 sidste år. Der er en rigtig god udvikling i DSF’s discipliner i år!

Resultater Tjenestepistol


DM i Rifle / Borris Open blev efter manges udsagn den bedste IPSC Rifle match de nogensinde har skudt!! En cadeau til Jyllandsafdelingen og ikke mindst Keld Knudsen og Henrik F for et flot stykke arbejde! Og så gav den endda et lille overskud, ikke noget vi er forvænt med når vi afholder internationale stævner! Der kommer et par klip fra matchen på vores filmafdeling…


Årets Cops Cup i Göteborg, der desværre kolliderede med Rifle, havde Ralf K Jensen som suveræn vinder på Standard! Det lover godt for formen til EM…


Justitsministeriet har fået nok af at skulle sidde og godkende om man nu må få sin 3. CO2 pistol samt grovpistoler, og har sendt forslag til ny sagsbehandling ud til høring. Vi har sammen med Unionen gennemarbejdet forslaget, og har indsendt vores kommentarer og ændringsforslag. Mere senere.

På den internationale front er der dannet en IPSC Competition Services Committee. Denne skal lave et forslag til ny Verdenskalender samt til de kontrakter der kræves for at afholde Level IV og V matcher. Undertegnede er med i denne sammen med Martyn Spence (Chairman, UK), Johnny Gildenhuys (RSA), Graham Gill (UK) and Jan Hansen (Nor). Et spændende arbejde venter forude!


Med venlig hilsen

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates