DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev august 2004
E-nyhedsbrev august 2004
Skrevet af Tim Andersen   
Torsdag, 05. august 2004 13:16
Formandens E-Nyhedsbrev, august 2004

Rooster / Nordisk blev nok den bedste til dato! 220 skydninger fordelt på 160 skytter fra 13 lande gav en god international stemning. Vejret var mestendels med os, stagene fungerede med kun få afbrydelser, lidt mange DQ’s på 1. matchen grundet et lidt uheldigt bane design, som så blev rettet til 2. matchen. God service fra Hanebjerg og Lillebror satte prikken over i-et! En stor tak til alle involverede, især Tømrer-Ralf som leder af byggeteamet og Per Bressendorff som den store edderkop, der med fast styring kunne bringe os ud af arrangementet med et for første gang pænt overskud!


I forbindelse med Rooster afholdt vi et fælles Nordisk møde. Vi var fuldt repræsenterede ved: Rolf Söderberg, S, Even Skaarer, N, Petteri Aro, F, samt Steen og undertegnede. Det var et rigtig godt møde med en god stemning, hvor en del ideer og tanker blev vendt. Der var bred enighed om at styrke det Nordiske samarbejde hvor muligt, og som de mest umiddelbare resultater kan nævnes:

Vi beholder den nuværende ordning med rotation af Nordiske Mesterskaber:
Pistol: 2005: Finland & Norge, 2006 Danmark og Sverige, osv.
Riffel: 2005; Norge, 2006 Danmark, 2007 Finland, osv..
Shotgun: 2005 Finland.


Efter mødet deltog alle i den efterførlgende grillaften. Fra venstre: Steen, undertegnede, Even Skaarer, Petteri Aro samt Rolf Söderberg. Vi støtter fælles evt. Finsk ønske om næste Pistol EM, og et evt. dansk ønske om Riffel VM 2006.

Vi opretter www.ipscnordic.org website til al materiale af fælles Nordisk interesse. Det bliver med match reports, indbydelser, Nordisk kalender, diskussionsforum, samkøringsforum osv.. Sitet vil blive kørt af Danmark, idet Knud Erik Poulsen har meldt sig til opgaven!

Erik Jensen har været flink og kigge på al vores materiale i hans sommerferie, så ministeriet har nu hans oplæg. Mere nyt følger.

Husk Værløse Open på Hanebjerg d. 7. – 8. august.. Unionsskydninger samt Kombipistol. Og som noget nyt er der også holdskydninger i år. Og så afsluttes søndagen med en dejlig frokost som Værløse & SIF er vært for! Denne er åben for alle, der har deltaget i et eller flere af de tre stævner, venligst send en mail om du deltager til frokosten til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Værløse Åben

Den 5. SweDen Cup af 7 i Nybro d. 12. september. Og derefter er det Sjællandsafdelingens tur på Hanebjerg d. 26. september, hvor den er slået sammen med årets IPSC SM! The Grande Finale er i Malmø d. 10. oktober med kæmpe præmiebord!


IPSC Handgun-EM nærmer sig! Vi er omkring 17 danskere der rejser til Tjekkiet sidst på denne måned til hvad der tegner til alle tiders tur! NB: Vi har desværre et frafald grundet en dårlig (skyde)arm. Så, er der nogen der har pludselige lyster i EM retning er der en plads ledig!


Der kan risikere at blive flyttet lidt rundt på især september’s stævnedatoer grundet forskellige sammenfald, mere herom så snart det bliver fastlagt.

Endelig vil jeg gøre stor reklame for det kommende DDS Banelæggerkursus! Det er et kursus der giver mulighed for at lægge terrænbaner, både på pistol og riffel. Vi kan simpelthen ikke være for mange med denne uddannelse i DSF! Vi betaler de 1.500 i kursusgebyr! Henvendelse til undertegnede.

Og så blev det endelig sommer… :-)

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates