DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev september 2004
E-nyhedsbrev september 2004
Skrevet af Tim Andersen   
Lørdag, 04. september 2004 13:16
Formandens E-Nyhedsbrev, september 2004

EM-Sølvmedalje i Standard Division! Ralf gjorde det knageme godt i Tjekkiet. Sådan et resultat opnås kun ved en særdeles høj og konstant og på det nærmeste fejlfri indsats gennem alle 5 dage, hvor 250 andre skytter får vist hvor skabet skal stå. Og KB fik gaflet en bronze i Open Super Senior på trods af en diskutabel kendelse, flot gået! Med to individuelle medaljer slog vi de øvrige nordiske lande, - Danmark er ikke længere lillebror i Nordisk sammenhæng!


I Tjekkiet blev der også afholdt nogen møder, heriblandt i Sanctioning Committee. Her arbejdes med verdenskalender, Level IV og V kontrakter m.v.. Også IROA folk fik en snak om forskellige ting, og fik sat gang i IROA komiteens arbejde.

Måneden byder på Kombipistol DM d. 11. – 12. september, IPSC Sikkerheds- og Licenskursus samme weekend, begge på Hanebjerg, SweDen Cup V i Nybro d 12. september samt IPSC-SM / SweDen Cup VI d. 26. september på Hanebjerg. Anders Buchwald skal bruge min. 6 stk. RO’er til sidstnævnte match, henvendelse Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

DM Kombipistol
Steen og jeg tager til Bali i december til Australasian Championships Level IV samt IPSC Assembly. Steen skal være RO på matchen og en IPSC Shotgun Level III match ved samme lejlighed. Har andre ønske om at deltage venligst besked til undertegnede inden d. 13. d.m..

Det skal her afgøres hvor IPSC EM 2007 skal afholdes. Til dato har Slovakiet og måske Finland ytret ønske om at byde på matchen. Vi undersøger om vi har mulighed for at byde på World Shoot Rifle i 2006 i Borris. Skulle det være muligt taler vi om 250-300 skytter over 10 dage og 25 stages. En stor opgave for os alle. Der sker ikke noget med regelsættet denne gang, - dejligt at vi efterhånden kun behøver regulere det hver tredje år, til World Shoot.

Australasian Championships Level IV


IPSC World Shoot XIV i Equador 2005 bliver også et tilløbsstykke. Jeg ved ikke hvor mange slots vi får, men 4-5 er et godt gæt. To-tre har allerede vist interesse for at deltage.

Og så har vi været i Jyllands Posten lørdag d. 4. d..m.. En lille hyggelig artikel om IPSC, nu får vi se om den giver respons på antal hits på webbet.

Masser af stævner denne måned, vi ses derude!

Mvh

TIM
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates