DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev november 2004
E-nyhedsbrev november 2004
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 01. november 2004 11:16
Formandens E-Nyhedsbrev, november 2004

Sæsonen går på hæld, men det kalder så på andre aktiviteter, nemlig forskellige årsmøder, planlægning af næste års aktiviteter, det internationale arbejde, IPSC Assembly m.v..

Sjællandsafdelingen afholder møde i Værløse Skf. lørdag d. 6. november! Der er et 15 M Grovpistolstævne, lidt video og småkager i løbet af dagen, og kl. 16 starter Sjællandsmødet. Mød talstærkt op og vær med til at præge udviklingen!

Har nogen lyst at afholde stævner, DM, regionsmesterskaber eller bare almindelige stævner, venligst giv besked snarest muligt. I øjeblikket arbejdes der med 3 ISSF/DSF stævner på Hanebjerg med Kombi samt FAS Sommerstævne primo juli med både Kombi- og Tjenestepistol. Hørsholm har budt på 15M grov-DM til marts og Djursland Pistolklub byder på DM i Tjeneste til oktober. Så skal vi have en forening der afholder DM i Kombi, vi skal holde 2 x SweDen Cup, måske herunder IPSC-SM, Rooster, IPSC Rifle DM , Bowling Pins osv..

Danmark byder på World Shoot IPSC Rifle i 2006! D. 27. november, ved afholdelsen af den årlige IPSC Assembly i Bali, ved vi, om vi får den. En let justering af nogle få uklarheder i regelsættene vil nok blive foretaget, ligesom det afgøres om det bliver Slovakiet eller Finland, der løber med IPSC EM i 2007.

AustralAsia Shooting & Indonesian Shotgun Championship 2004


Der arbejdes med en ændring af vores vedtægter, bl.a. med det formål at tilfredsstille kravene fra DIF. Resultatet heraf vil blive præsenteret på DSF’s årsmøde næste februar.

SweDen Cup blev afsluttet i Malmø med et flot præmiebord. Konceptet, en lille match på ca. 100 skud til ca. 100 kr., har vist sig særdeles bæredygtigt, og der er næppe nogen tvivl om at det kører videre næste år.


Hage (bedste dansker) vandt en lækker skydetaske og
han vandt også bowling pins (3,36 sek. 6 kegler med træk)

Kombi- og Tjeneste DM’erne er blevet afholdt. Vi havde fornøjelsen at se nogle nye skytter til begge, tillykke til medaljetagerne.

Billeder fra DM i Tjenestepistol

Vi kommer forhåbentlig også videre mht. Justitsministeriet og vore ønsker. Vi er lovet et møde inden jul, så ligestillingen i dansk skydesport, og muligheden for at konkurrere internationalt på lige fod, nærmer sig.

Mvh

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates