DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev januar 2005
E-nyhedsbrev januar 2005
Skrevet af Tim Andersen   
Fredag, 14. januar 2005 10:30
Formandens E-Nyhedsbrev, januar 2005

Justitsministeriet var endelig klar til møde i fredags. Jeg ville ønske jeg kunne sige mødet gik godt, men det var desværre ikke tilfældet. Det var ”NJET” over hele linien, og de tillod sig oven i købet, på baggrund af forskellige skriverier fra politiet, at beklikke vores sikkerhed! Alle mødedeltagerne var målløse (red. DIF og Unionen), og der forestår nu desværre en del arbejde for at få tingene bragt på plads. Ærgerligt at inkompetence og det, der er værre, stadig skal lægge sten i vejen for en ligestilling i dansk skydesport!

Bestyrelsen har holdt møde. Vi er ved at være klar med en revidering af vores vedtægter, som er nødvendiggjort af vores associering med Unionen. Samtidig vil vi lave en omstrukturering af bestyrelsens arbejde samt af vores udvalg, så de bliver mere tidssvarende og med større selvbestemmelse.

DSF-Årsmødet afholdes som vanligt i FKS hallerne på Fyn, den sidste søndag i februar, d.27. Vær med til at bestemme udviklingen i landets bedste skytteorganisation :-)


IPSC World Shoot XIV skal der snart tilmeldes til. Husk at interesserede skal indbetale indskud på kr. 2.200 til Lars inden d. 31. januar,

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates