DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev februar 2005
E-nyhedsbrev februar 2005
Skrevet af Tim Andersen   
Onsdag, 16. februar 2005 16:12
Formandens E-Nyhedsbrev, februar 2005

Kalenderen er snart komplet. Masser og masser af tilbud i det kommende år. Og så har jeg den glæde at fortælle, at Topguns i Aalborg i år sponserer en Glock 34 til præmievåben i årets Tjenestepistol matcher! Årets første DM er på 15 M grov, d. 20 marts i Hørsholm. Bemærk, i år kører vi med fri håndfatning!

DM 15 m Grovpistol – Hørsholm Pistolforening

Årets første IPSC Sikkerheds- og Licenskursus er d. 9. – 10. april på Hanebjerg. Der er allerede en del tilmeldinger til kurset, men altid plads til flere! Husk deadline for tilmelding 7. marts!

IPSC Sikkerheds- og Licenskursus (A-Licens)

B-Licens

Bestyrelsens vedtægtsforslag er nu på webbet. Jeg håber man har sat sig ind i det, og at man kan dele bestyrelsens visioner. Husk nu at møde op til:

DSF-Årsmødet i FKS hallerne på Fyn, den sidste søndag i måneden, d.27. Og vær med til at bestemme udviklingen i landets bedste skytteorganisation :-) Og husk at der er møde i Jyllandsafdelingen samme sted, startende kl. 10.30. Se indkaldelsen her på webbet.

DSF Årsmøde 2005

IPSC World Shoot XIV i Equador har fået 4 tilmeldinger af 7 slots. Så det er stadig muligt for interesserede at komme med. Men vi skal tilmelde og betale primo marts, så de sidste bedes reagere NU!

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates