DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev august 2005
E-nyhedsbrev august 2005
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 02. august 2005 12:00
Formandens e-Nyhedsbrev, august 2005

Årets Rooster blev så en Level II. Men 12 stages og næsten 200 skud skulle alligevel skille fårene fra bukkene. Et stort tillykke til Danmarksmestrene Ralf K Jensen, Henrik F Nielsen og Frants Pedersen i hhv. Std., Prod. og Open divisions.

Næste år er det Nordisk, så det bliver med garanti en Level III, ikke mindst fordi vi har tilsagn fra Per Bressendorff og Jørgen Koch om hjælp med stagedesign, - tegning samt registrering. En stor tak skal gives til vores banebyggere og –nedtagere, der har ydet en stor indsats!

Også tak til vores RO’ere, der som sædvanlig ydede en fejlfri indsats. Endelig en tak til Lillebror, der stod på pinde i 5 dage for os.

I forbindelse med Rooster blev det årlige møde mellem de Nordiske landes RD’ere samt NROI repræsentanter afholdt. Vi havde Roger Tiensuu, Kristian Poikonen, Geir Owe samt Gunnar Roos på besøg, og mødet gik fint.

Vi aftalte forskellige tiltag for at gøre vores matcher endnu bedre, at gøre det mere attraktivt at stille op som RO til dem, samt at koordinere Level II og III matcher til fælles glæde. Samtidig aftaltes det at Nordisk for fremtiden bliver 2 matcher: Open & Production samt Standard & Revolver. Endelig aftaltes det at starte en fælles nordisk website op, med bl.a. invitationer, fælles kalender, diskussionsforum og samkørsel. Knud Erik Poulsen har givet tilsagn om at være webredaktør og –master på projektet.

Næste aktivitet er Værløse Open II, d. 6.-7.august på Hanebjerg. Sidste chance for at pudse Kombi formen af inden DM d. 10. – 11. september!World Shoot XIV rykker nærmere. Vores Standard team kører efterhånden ret godt, det bliver spændende at se hvordan de klarer sig i Ecuador. Og et tillykke til Lars Hagemann, der landede 30K i sponsorstøtte til dette VM. Flot klaret!

Læs artikel om sponsorat

Og så er vi en del der tager op til IPSC Göteborg Open, d 4. september. En Level III på Polisens baner, de skal nok blive en hyggelig dag. Steen og jeg er deroppe som Jeres venlige RO’er… Invitation

IPSC Sikkerheds- og Licenskurserne til 10. – 11. september får stadig tilmeldinger. Godt at se den forøgede interesse, nu skal vi bare lære at passe på de nye og få dem på banen bagefter…

Arkivfoto fra tidligere licenskursus


Årets afsluttende SweDen Cup 7 afholdes på Hanebjerg d. 25. september. Vi planlægger at gøre denne match til noget specielt, herunder afholdes en Shoot Off, hvor ALLE får en chance! Mere næste gang.

Jørgen Koch under en tidligere Sweden CupMed venlig hilsen
Tim

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates